BMW Divize
Re: BMW Divize
Zajímavá čísla, díky za ně.
Zejména ta Corvette podala skvělý výkon, jak časem na kolo, tak brzdami. To auto stojí za pozornost!
Zejména ta Corvette podala skvělý výkon, jak časem na kolo, tak brzdami. To auto stojí za pozornost!
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
presne, vette C7 a Golf R
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Golf má na okruhu stejný čas s Cuprou... Škoda absence konkurenčnívh HH odjinud (Mégane, Astra OPC...).
Jinak je vidět, že 918 a P1 hrají úplně, ale úplně jinou ligu, tam je zřejmě při brždění a příčném zrychlení zásadní vliv aerodynamiky.
Jinak je vidět, že 918 a P1 hrají úplně, ale úplně jinou ligu, tam je zřejmě při brždění a příčném zrychlení zásadní vliv aerodynamiky.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Cupra má 1395kg...to GolfR bude mít minimálně o 70kg víc, takže se na silnici leccos srovná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V neděli jsem se taky účastnil akce M-Drive na Ostravici, organizace a prostředí super, trasa dobrá. Bohužel se samozřejmě jezdil vláček, ale s tím jsem tak trochu počítal. Vyšla na mě M4 a M6.
M6 nebudu hodnotit, protože tohle auto jde absolutně mimo mě a takový koráb bych si nevybral.
M4 už budila poměrně dostatek emocí, byla pocitově hodně pevná, ale ne přehnaně tvrdá. Z podvozku se dalo vzhledem k tempu jízdy poznat jen velmi málo. (i benga byly aktivní, po cestě 2 radary)
V jedné vracečce se mi podařilo přivést k životu stabilizaci, na což prodejce prohlásil, že kdyby byla vyplá, tak jsem skončili mimo silnici
Na můj vkus, ale pouštěla do kabiny zvuku víc, než by bylo zdrávo. Je to fajn, když se blbne, ale na dálnici už to takové terno asi nebude.
Jinak kabina byla udělaná moc hezky i s koženou palubkou.
Závěrem můžu říct, že asi nebudu zákazníkem pro tento model a velice rád jsem se vracel do malé jedničky.
Pokud budu v budoucnu uvažovat o dalším BMW, tak asi jedině 2er.
M6 nebudu hodnotit, protože tohle auto jde absolutně mimo mě a takový koráb bych si nevybral.
M4 už budila poměrně dostatek emocí, byla pocitově hodně pevná, ale ne přehnaně tvrdá. Z podvozku se dalo vzhledem k tempu jízdy poznat jen velmi málo. (i benga byly aktivní, po cestě 2 radary)
V jedné vracečce se mi podařilo přivést k životu stabilizaci, na což prodejce prohlásil, že kdyby byla vyplá, tak jsem skončili mimo silnici
Na můj vkus, ale pouštěla do kabiny zvuku víc, než by bylo zdrávo. Je to fajn, když se blbne, ale na dálnici už to takové terno asi nebude.
Jinak kabina byla udělaná moc hezky i s koženou palubkou.
Závěrem můžu říct, že asi nebudu zákazníkem pro tento model a velice rád jsem se vracel do malé jedničky.
Pokud budu v budoucnu uvažovat o dalším BMW, tak asi jedině 2er.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
2er eeeeee, M2 by mohl být ucházející
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já myslel, že to nemusím zdůrazňovat
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Co clovek nenajde
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Radi jak ponocnej ty rukavice jakobych uz nekde videl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mne zase pridu tie botky nejake zname...sa cudujem ze este drzia
PS: Nie su niekde este dobove videa napr k E46 325i alebo 130i?
PS: Nie su niekde este dobove videa napr k E46 325i alebo 130i?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...