BMW Divize
Re: BMW Divize
jo, interior: m-paket řadička, volant, prahové lišty
a ///M-style pedály
a ///M-style pedály
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:metamorphosis inside out... :love:
Oct 2013
April2014
thx
to je talisman (plyšovej mini lev) pro ščestí od drahé 3/4... to ňa nesmí rozptylovat ani dyby ňa to sralo sebevíc...
OT: fčera sem viděl miatku u nás před ouřadem... SZ
to je talisman (plyšovej mini lev) pro ščestí od drahé 3/4... to ňa nesmí rozptylovat ani dyby ňa to sralo sebevíc...
jo protože na těch slickách co tam momentálně mám se mi nechtělo jet v dešti do opavy a zpět, navíc když jsem to potřeboval zvládnout v co nejkratším čase, tak jsem to na odpoledne vyměnilpavproch píše:thx
Pravda vyděsí
a jo ták, to byla tvoja drahá, co tma zrovna cvičila moju nejmladší v hasiču, už temu rozumím....
doufejme, že se tenhle recall fakt týká jen uvedených ročníků, modelových řad a hlavně jen US specifikace..... nebo ne?
-
- Pan Řidič
Prej jo... Mně tady zatím motor šlape v pohodě.pavproch píše:doufejme, že se tenhle recall fakt týká jen uvedených ročníků, modelových řad a hlavně jen US specifikace..... nebo ne?
Jinak, krásná Z4 - M paket jí dost pomohl.
kuju
ref recall: je tada fakt, že N53 sa do emerky nevizily vůbec (quli obsahu síry v benzínu či co), takže s bramborem (N53 MY2011 EU specs) bych mohl být v klidu.... spíš mě ale děsí N52 v m4Zlikovi (MY2009, EU specs), stačí aby se novináři v tym článku upsali o rok...
ref recall: je tada fakt, že N53 sa do emerky nevizily vůbec (quli obsahu síry v benzínu či co), takže s bramborem (N53 MY2011 EU specs) bych mohl být v klidu.... spíš mě ale děsí N52 v m4Zlikovi (MY2009, EU specs), stačí aby se novináři v tym článku upsali o rok...
-
- Pan Řidič
No, já se domnívám, že se tohle týká jen (nebo z velký části) motorů N55.