BMW Divize
-
- Dítě v autě
Re: BMW Divize
Ahoj pomalu padající otáčky znamená vyčistit krokový motorek a čidlo nasávaného vzduchu popřípadě klapku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jako fajn, obvzvlast agresivni s OZkama, ale kde tam dat kolo?!?
kolo tak jedině v měřítku 1:18
(dík za pochvalu )
(dík za pochvalu )
daval jsi dopredu jine ET nez dozadu nebo tam mas podlozky?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ET je přesně podle TP, tj 29 vepředu a 40 vzadu
mám ale nachystané na vyzkoušení 5 a 10mm podložky
mám ale nachystané na vyzkoušení 5 a 10mm podložky
na origo kolech to teda vypadá líp
Ten m-paket je velká bomba Ale ty kola se mi taky nelíbí, a ty origo už by moc nešli k m-paketu. Kde se vzala taková obliba OZ? Já je nikdy moc nemusel. Zrovna před cca 14 dny tu byl za sousedem kamarád z DE a měl na z4 kola z e46 m3 csl (styling 163), moc pěkná kombinace, to se mi líbilo zatím nejvíc, co sem kdy na z4 potkal. Tohle jsou stejný kola, sice od VMR, ale jinou fotku sem nenašel.
Tak já ti to potvrdím, jelikož mi opravdu přijde plyn značně citlivější, tzn. přesnějc dávkovatelnej, obzvlášť v nízkejch kvaltech je to znatelnější. Ale špatně se to hodnotí, chce to delší a agresivnější test, ale nemaje čas zajet na technickou, stále nemám přezuto na letní, takže si nechci rasit zimáky a jezdím druhým autem. Co ty, už sis to potvrdil?Snowman000 píše:Tak som urobil, co mi povedali...
...zabite ma, ale tak cisty medziplyn uz som dlho nedal, ne len 3-2 ale aj 2-1 a taktiez jazda na pol plynu ma vacsiu stavu. Ci len placebo, netusim, ale pred kazdym startom si dam tuto 20sekundovu procedurku a uvidime.
PS: ak ma niekto BMW drive by wire tak to prosim skuste, rad by som vediet, ci som blbec diky
@reactor + retron: 100 soudruhů, 101 chutí... mně se ty OZ líbí víc než OEM, ale to neznamená, že se automaticky budou líbit všem...