BMW Divize
Re: BMW Divize
A poznáš, jestli tam došlo k nějaké změněn cen, výbav n. něčeho jiného? Já ne, vždycky spíš koukám do německého konfigurátoru.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
nevím, nejsem dix, abych se každý večer hrabal v konfigurátorech.... sem se tam enem na základě včerejšího dotazu podíval...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no taxem si zahrál na dixe (zhřešil sem, ale enem jednou.... ) a zkusil nakonfigurovat M3.... a hned sem se nasráááál: když odškrtnu (jako že nescu) navigaci, tak mi to vnutí "povinnou" TV a naopak.... kurnik šopa, proč člověku nutí takový zbytečnosti co v autě nemají co dělat?!?!?
-
- Pan Řidič
Protože tam prostě musí být 8,8" displej navigace Professional. Velká navi je u mě nutnost, hlavně u eFkových modelů, jež mají už od základu displej a k čemu mi pak základní verze iDrive je, když kvůli navigaci bych na něj musel připlácnout iPad...pavproch píše:no taxem si zahrál na dixe (zhřešil sem, ale enem jednou.... ) a zkusil nakonfigurovat M3.... a hned sem se nasráááál: když odškrtnu (jako že nescu) navigaci, tak mi to vnutí "povinnou" TV a naopak.... kurnik šopa, proč člověku nutí takový zbytečnosti co v autě nemají co dělat?!?!?
Výběr barev u F80/82 je naprosto katastrofální.
presne...neni to jak u E90/92 o absenci druhy bubliny na palubce, tady je displej tak jako tak
no jsou tam 4 exkluziv barvy oproti neM modelum, ale i tak...jasna snaha tlacit Individual barvy za 3000 EUR
no jsou tam 4 exkluziv barvy oproti neM modelum, ale i tak...jasna snaha tlacit Individual barvy za 3000 EUR
výběr barev je u f80/82 naprosto dostačující.... 475 saphire black
jo a povinný displej: to je zcela jasná diskriminice těch, co tyhle pííííčoviny mít v autě nemusej... asi to dám k soudu pro lidská práva menšin (bo f tomhle su asi menšina... )
Furt to kupovat nemusíš
Oktu možná ještě kouipíš bez rádia
Oktu možná ještě kouipíš bez rádia
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
už si na mě zase zlý a škaredý...
Taky jsem nějak nepochopil, proč místo nádherné Le Mans Blau je tam jen jakási Yas Marina...? Možná je taky hezká, ale Le Mans to není.
Ale problém bych s tím neměl - vzal bych bílou, jak se sluší na německý sporťák a pouvažoval o "M" pruzích, asi v tomhle duchu:
Ale problém bych s tím neměl - vzal bych bílou, jak se sluší na německý sporťák a pouvažoval o "M" pruzích, asi v tomhle duchu:
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!