BMW Divize
Re: BMW Divize
http://ifaster.tiscali.cz/videotest-bmw-m135i/ tady to poměrně přesně popisuje.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Takle jak to popisuje, tak je kinematika zadní nápravy naladěná, aby stáčela kastli do zatáčky. Ten moment, kdy auto jakoby hne zadkem v příčným směru a dosedne nesnášim. Ten zlomek nejistoty drží/nedrží je hroznej. Vlastně už v ten moment člověk instiktivně chystá kontra, na zlomek času otálí s natočením volantu, případně provede drobnou korekci až to nakonec rozhoupá. Stejně se chovala Fabia RS. Když jsem jí vyzvedl na saloonu a ujel prvních 100km, vracel jsem se zpět, šla rovnou na dílnu na kontrolu podvozku. Nenašlo se nic. Prostě naladění.
Volnej zadek mi nevadí , ale v okamžiku kdy to nejenom pomáhá stáčet, ale přeroste v pocit nejistoty a nečitelnost zadku, tak je něco špatně.
A že tam těch siláčů je.
Volnej zadek mi nevadí , ale v okamžiku kdy to nejenom pomáhá stáčet, ale přeroste v pocit nejistoty a nečitelnost zadku, tak je něco špatně.
A že tam těch siláčů je.
RWD
Jsem spokojený i tak
Čekám na nabídku silentbloků (a že jich tam opravdu je), připravovali mě docela na pěkný ranec, tak jsem zvědav.
Musí se to překopat všechno, skládá se z různých stupňů tvrdosti na konkrétních místech, asi nejsem první (aspoň podle katalogu).
Čekám na nabídku silentbloků (a že jich tam opravdu je), připravovali mě docela na pěkný ranec, tak jsem zvědav.
Musí se to překopat všechno, skládá se z různých stupňů tvrdosti na konkrétních místech, asi nejsem první (aspoň podle katalogu).
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
nemas strach z toho, ze to mozna bude drzet, ale soucasne to zacne delat randal?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak snad zas takové sadomaso to nebude, na to jsem se samozřejmě taky ptal, ale u STI jsem třeba žádné takové projevy nezaznamenal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak prva varka cervenych strongflexov uz doma, v piatok uz snad budu pod zatazou
PS: cakal som ze to bude tvrdsi plast a obaval, ci to nebude na daily moc tvrde...
PS: cakal som ze to bude tvrdsi plast a obaval, ci to nebude na daily moc tvrde...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Opět prosím o pomoc, chci pořídit sadu kol na blbnutí po okruzích, v TP mám předepsaný rozměr pro M135i:
přední - 7 1/2J x 18 ET45, 225/40 ZR18 88Y
zadní - 8Jx18 ET52, 245/35 ZR18 92Y
Jaké můžu použít disky (např. lehce mimo předepsané rozměry) , aby auto normálně fungovalo a dal se na ně obou předepsaný rozměr pneu? Co jsem hledal, tak přesný typ nebyl starší nikde k mání. Jeté gumy nebudou problém, ale u disků jsem narazil, nebo doporučujete raději nové? Zas to využiju jen párkrát do roka, docela lituju, že jsem šel do zimních 17, místo toho jsem mohl koupit radši další sadu 18
přední - 7 1/2J x 18 ET45, 225/40 ZR18 88Y
zadní - 8Jx18 ET52, 245/35 ZR18 92Y
Jaké můžu použít disky (např. lehce mimo předepsané rozměry) , aby auto normálně fungovalo a dal se na ně obou předepsaný rozměr pneu? Co jsem hledal, tak přesný typ nebyl starší nikde k mání. Jeté gumy nebudou problém, ale u disků jsem narazil, nebo doporučujete raději nové? Zas to využiju jen párkrát do roka, docela lituju, že jsem šel do zimních 17, místo toho jsem mohl koupit radši další sadu 18
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
tak ono si BMW zase pohralo s ETkama u novych modelu, myslim ze BBS CH budou v nejakem rozmeru kompatibnilni, + pulpalec anebo +5 ET by nemel byt problem