BMW Divize
Re: BMW Divize
MMira: Jen doplním, že zrovna o záda se bát nemusíš - ty jsou na tom kupodivu ještě líp než v oem. Aspoň já to tak mám, z oem recar mě vždycky po 2-3h začali bolet záda. Jako zadek, to je jiná - je tam prostě míň molitanu tak holt není jak v bavlnce a nohy taky od sebe moc nedáš . Ale s podsedákem je to pohodlný na výkendovku až moc. Jel jsem v nich 650km na ring a tam jsem dal ještě 5 kol a přežil jsem.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Sportster CS mel kámoš v M3 e46, protože se v OEM sedačce kvůli šíbru nevešel pod střechu. Dělala se i speciální nízká konzole. Skoro jsem z toho neviděl ven. Mnohem lepší než oem, měl to na daily, za dva roky asi 60tis. km. Pochvaloval si i pohodlí, když musel otočit německo. Soustavou futer určitě půjde extremizovat na okruh.
RWD
jardo, jenze ty asi nemas tak dorasovana zada jako ja. pro me je za trest jet na ring i v OEM sedadlech.
jeste tohle se mi pozdava - pry to ma zvyraznenou oporu bederky http://www.autoseating.cz/recaro/recaro ... ition-abe/
mmch, tady nekdo pekce secetl mozne uspory hmotnosti, podtrzeno secteno, celkem snadno se da shodit 170 kg - http://pw1.netcom.com/~sdgalaba/m3e46/weight.htm
jeste tohle se mi pozdava - pry to ma zvyraznenou oporu bederky http://www.autoseating.cz/recaro/recaro ... ition-abe/
mmch, tady nekdo pekce secetl mozne uspory hmotnosti, podtrzeno secteno, celkem snadno se da shodit 170 kg - http://pw1.netcom.com/~sdgalaba/m3e46/weight.htm
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Trochu odbočím od tématu, na 135 zaznamenávám při limitních průjezdech takové pohupování karoserie do strany. Poukazoval na to už i Rejlek z Fasteru a musím mu dát za pravdu.
Nemá někdo řešení na tento problém? Předpokládám, že by to chtělo pevnější silentbloky uložení náprav, budu vděčný za každou radu.
P.S- jen pro úplnost dodám, že to není způsobeno zimními pneu, jelikož už jsem nedočkavě kola přezul, protože mi bylo líto sjíždění zimáků v tomto jarním počasí. Konečně je to už zase ta správná jízda.
Nemá někdo řešení na tento problém? Předpokládám, že by to chtělo pevnější silentbloky uložení náprav, budu vděčný za každou radu.
P.S- jen pro úplnost dodám, že to není způsobeno zimními pneu, jelikož už jsem nedočkavě kola přezul, protože mi bylo líto sjíždění zimáků v tomto jarním počasí. Konečně je to už zase ta správná jízda.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
hmmmm, tak ložisko to nebylo.... po výměně to vydává zvuky dál.... chjono, self-destruct mode "on".... a příští týden budu mít adrenalínky, bo jedu (se soustruženým zvukem) do reichu a k žabožroutům..... sem zvědav, jak se Allianz pochlapí s celoevropskou asistenční službou....pavproch píše:@snow ref "self-destruct mode" : měls pravdu..... neska mi v servisu (po mém upozornění, že je něco v PP kole v nepořádku) pošeptali do ouška že (zřejmě) umřelo ložisko..... asi jo, v každé zatáčce doleva pod plynem sa do celého auta od teho kola přenášejí krásné zvuky soustruhů.....chjo, no...
teda doufám, že je to "jenom" ložisko a ne umírající homokineťák....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
čtiM.Z. píše:Trochu odbočím od tématu, na 135 zaznamenávám při limitních průjezdech takové pohupování karoserie do strany.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mockrát dík, sice jsem to přelouskal jen za pomocí překladače, ale snad jsem to pochopil správně. Zkusím znovu oslovit MK Racing, jestli pro mě mají něco v nabídce.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dost pochybuju, ze vymena stabiku neco vyresi. pohupovani a naklony jsou dve odlisne veci.
marku, ma na to pohupovani vliv jestli jedes pod plynem nebo ne?
marku, ma na to pohupovani vliv jestli jedes pod plynem nebo ne?
Autoforum.cz
Já z toho pochopil, že se jedná o uložení ramen, tam bych viděl problém. Řekl bych, že to dělá hlavně pod plynem, ale ještě to ověřím.
Asi by tomu pomohl nějaký anti-lift kit.
Asi by tomu pomohl nějaký anti-lift kit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
MZ: jsem se díval ještě sem, ale v katalogu na 135i nic nemají, ale možná něco doporučí... Mám je na autě už tři sezóny a v pohodě.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).