BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Dallen
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Dallen »

Ted vazne. dif schovat. Pri prodeji prohodit. Ono vetsinou kdyz nekdo nekomu rekne, ze neco vymenene v prevodoce tak je pruser :D

http://www.damskaporadna.cz/jak-funguje-prevodovka
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Taky bych řekl. A to i v případě přesvědčení, že NIKDY neprodám. :D
RWD
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

To mi povídejte, takhle mám poukládaný prakticky půlku auta :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dallen píše:Ted vazne. dif schovat. Pri prodeji prohodit. Ono vetsinou kdyz nekdo nekomu rekne, ze neco vymenene v prevodoce tak je pruser :D

http://www.damskaporadna.cz/jak-funguje-prevodovka
To je nějaká sranda, aby se diskutující chytili, nebo to myslí vážně?
Podle diskuze dole, to diskutéři berou vážně :-?

Ale abych nebyl jen OT, já si nepoužitelný zbytek diffu nechal na památku.
Mám ve skladu takový svůj čestný regál, kde se skladujou vymontované věci z upravovaných aut, je tam toho vždycky poměrně dost :D
Po prodeji se toho vždycky zbavím, aktuálně mi tam zůstal o viset nové plastové nadkolí pp kola na STI 2010, kdyby někdo chtěl, tak ho dám za láhev šampusu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Tak tvůj zbytek s odříznutým věncem by byl kup století. :)
RWD
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Samozřejmě nabízím podběh STI, ale kdyby někdo chtěl zbytek diferáku...
Možná za pár let, až budu slavný, se o něj na dražbě poperete :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Myslim že na STI dřív dojdou motory než podběhy :D
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak, následky potkané ďoury (nebo co to bylo, pecka to byla strašná) na závěr cesty z FR jsou odstraněny: porovnané LP kolo (GOD bless RFT, bez něj by byl ráfek na odpis), dvě nové gumy Sottozero III, non-RFT, bo runflaty už nejsou k sehnání) a poštělovaná geoška obou kol na levé straně (pan Plachý v Loukově, jak jinak :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: ) a konečně mám zase volant rovně...

ufff.... :p
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:
pavproch píše:
pavproch píše:Tak mi v 3er neska (asi) umřelo rádijo.... Professional+OEM bmw hifi lautspracher

Dopoledne jedu po městě, jako obvykle poslouchám CD mp3 , samozřejmě metal, a najednou začal jít zvuk přerušovaně. Po pár sekundách se to vrátilo do normálu. Sem temu nevěnoval pozornost, ale při následném startu auta, asi o hodinu později to už pro jistotu nehrálo vůbec ... a po vypnutí a vytažení klíče (úplně ven z auta, kessy nemám!) začala z reproduktorů střelba a zvuk elektrických výbojů jak v bouřce u Verdunu a trvalo to asi hodinu.... poté to pomalu utichlo, ale stále (6 hodin od odstavení auta) když dám ucho k reproduktoru, tak slyším slabé praštění"statické" elektřiny....

imho se cosyk popsulo/shořelo/zkratovalo v rádiu/zesilovači.... malý BC (prozatím) žádnou chybu nehlásí.... a nikde (ani vevnitř ani pod haubnou není cejtit žádný smrad spáleniny...
od pátku nalítáno asi 1000km, radijo hraje bez jediné zvukové fluktuace či rušení jak nové.... a neska v Cartecu samozřejmě diagnostika ani prohlídka nic neukazala... asi to byli marťani.... :D
Tak to nebyli marťani....

Fčera během jízdy z FR dom, někde okolo 8stého kilometru za deště zničehonic přestaly jít z reproduktorů nejen zvuky heavy metalu ale i jakékoli jiné zvuky (pípání PDC, upozornění na rezervu v nádrži nebo nízkou teplotu), prostě absolutní hlucho...

Neska ráno po nastartování sertvalý stav = ticho.

Asi teda definitivně umřel zesilovač.... Chjo, no...
tak rádio je definitivně f <!> a jak mi bylo vysvětleno, procesor v rádiu je řídícím prvkem pro vyluzování veškerých zvuků, proto není slyšet PDC apod.... když tam neska v Cartecu strčili testovací přijímač, tak to hrálo... čili už je objednáno nové (třináctka materiál+ práce+dépéhá....) kurnik šopa, maj to soudruzi v mnichově dobře spočítaný (cca 2 měsíce a 10tis km po prodloužené záruce 100tis/3roky...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jako každá nová elektronika obsahuje kurvítka (EU a jiné fašistické organizace jejich používání nařizují obvykle pod záminkou ekologie), takže se není čemu divit :-)
Pravda vyděsí
Odpovědět