BMW Divize
Re: BMW Divize
Ropáci se do 200 umí držet víc než statečně, největší rozdíly jsou až nad těch 200, ale těmi se tak často nejezdí.
Takže co z toho plyne? Měl bys to prodat a koupit naftu
Takže co z toho plyne? Měl bys to prodat a koupit naftu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dlouha leta ukecavam, at mi proda jeho e36 325i sedan Mp a konecne se rozhoupal. domluvili jsme se, ze zkusi vymyslet nejakou cenu. ja se, v ramci pripravy na jeho navrh, koukam kolem a premyslim, za kolik se to vyplati vzit.
auto je jedno z poslednich vyrobenych, rok prvni registrace 1999. najeto cca 160t s pravidelnou udrzbou. ma to podvozek z e36 M3 ve velmi slusnem stavu, par povrchovych orezlin, nejake ty drobne problemy s elektrikou. interier je velmi zachovaly, na 15 let stare auto az neuveritelne.
vypada to stejne jako tento exemplar, jen to nema ten skaredy velky volant.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine
koukal jsem jsem do D, ale takovych tam moc neni. rikal si ale, ze do nejakych 5000 EUR by to mohla byt dobra koupe, ne?
auto je jedno z poslednich vyrobenych, rok prvni registrace 1999. najeto cca 160t s pravidelnou udrzbou. ma to podvozek z e36 M3 ve velmi slusnem stavu, par povrchovych orezlin, nejake ty drobne problemy s elektrikou. interier je velmi zachovaly, na 15 let stare auto az neuveritelne.
vypada to stejne jako tento exemplar, jen to nema ten skaredy velky volant.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine
koukal jsem jsem do D, ale takovych tam moc neni. rikal si ale, ze do nejakych 5000 EUR by to mohla byt dobra koupe, ne?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@pp: Jestli chces nasrat tak Ti domluvim projizdku s 1.9JTD 8V, ale ver mi, to nechces
@mmira: Strel mu 4t.E zvednou se da vzdycky
@mmira: Strel mu 4t.E zvednou se da vzdycky
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
ted to neni o me nabidce. on ma vymyslet, kolik za to chce. ja zkoumam, co je realne prijatelna cena. jeden z moznych scenaru je, ze to koupim, dovezu sem a pak prodam nekomu, kdo si toho auta bude vazit. a samo na tom nechci prodelat (ale ani vydelat).
tohle je archivni exemplar nenapadeny tuzingem, byla by skoda nechat ho ke zniceni nejakemu pubosovi.
tohle je archivni exemplar nenapadeny tuzingem, byla by skoda nechat ho ke zniceni nejakemu pubosovi.
Autoforum.cz
@mmira: nebudeš sa zlobiť za odkaz ke konkurenci? - něco k témě zakoupení e36
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hmm. Pročetl jsem článek i diskuzi a mám několik poznámek.pavproch píše:@mmira: nebudeš sa zlobiť za odkaz ke konkurenci? - něco k témě zakoupení e36
- Nikasil nejsou vložky, je to úprava samotnýho povrchu válce. Vložky má až M52B28TU a to suchy litinový.
- Takhle od PC nedokážu posoudit míru nedotáčivost konkrétního kusu, takže jen obecný názor, pokud je přední náprava ve 100% stavu, odolává i sériovej podvozek nedotáčivost poměrně statečně. Ale jak bylo zmíněno, každý auto k ní lze dotlačit, jen to u e36 v dobrým stavu nepovažuju za uplně běžný úkon. Takže by mě zajímalo v jakým stavu jsou tlumiče a okolí.
- Se svorem je auto čitelnější a řiditelnější. Názory se liší, ale v zásadě jde o to že svor při ztrátě adheze pošle auto hned bokem, což si někteří mylně vykládají jako chybu a přikloní se na stranu open diffu. Přitom s tím jde velmi dobře a přesně pracovat. K prokluzu u open diffu dojde dříve a pouze na jednom kole, pokud člověk némá zrovna předek v rejdu, tak se to žádným spektakulárním driftem neprojeví a někdo může nabýt dojmu, že je to jednodušeji zvládnutelný. Přitom open diff je v driftu pod plynem oproti svoru celkem nevypočitatelnej.
- V zimě je ježdění se svorem absolutně dokonalá záležitost. Kam vyjede zašpérovaná e36, tam se FWD s open diffem nedostane. Rozjezdy jsou mnohem snažší, tam kde řidiči předokolek citlivě pracujou s plynem/spojkou, aby se vůbec rozjeli, tam se LSD RWD normálně naloží a s vlnícím se zadkem odjíždí.
mmira: 5tis. € už se mi zdá celkem dost. Ono to tu hodnotu má a v Německu by to dřív nebo později někdo koupil. V ČR to myslím bude problém, navíc kupní cena asi nebudou jediný náklady (dovoz, přihlášení atd.)
RWD
@pp: Sice sem nasel jen dvacetiventil, ale i tak to ujde
AR166V6, F850 Special
e36 328i nedotaciva je, celkem rychle po ubrani plynu ale jde do pretacivosti. Na mokru to trva o trochu dyl a v ostrejsich zatackach je to uz docela otravny. Tam je to pak bud pomalu v nedotacivosti anebo pomalu v driftu, ciste to projet moc nejde. Teda aspon me ne
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
dovoz v podstate nic stat nebude, dostanu to na znackach, po vlastni ose dojedu domu a vratim mu je az po vyreseni vsech nutnosti. prihlaseni taky nestoji nic zasadniho. spise to auto bude potrebovat udelat nejaky servis, prece jen to ma nejake ty mouchy.d1.8t píše:5tis. € už se mi zdá celkem dost. Ono to tu hodnotu má a v Německu by to dřív nebo později někdo koupil. V ČR to myslím bude problém, navíc kupní cena asi nebudou jediný náklady (dovoz, přihlášení atd.)
no uvidim, s jakym pozadavkem prijde. jeste totiz nevim, co tam ma za dif, podle toho budu tlacit.
Autoforum.cz