BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Brus
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Brus »

měl jsem půjčené i3. Zvenku je to snad ještě hnusnější než na fotkách. interiér byl celkem dobrý, zvlášť ten materiál pod čelním sklem mi přišel zajímavý, protože nevypadal tak moc plastově jako ve skoro každém autě. Dobré sedačky, boční vedení sice nic extra, ale takové příjemně tvrdé. Plyn který funguje jako u autíčka z autodráhy mi přišel docela vpoho a dalo se na to zvyknout hned. Jelo to docela slušně, problém byl, že jsem se pohyboval v místech s omezením na 35, max 45mph ale samozřejmě mi to nedalo, 80mph jsem tam měl každou chvíli. Na téhle rychlosti to bylo docela hned - po zašlápnutí plynu to jakoby chvíli váhá a čeká, jestli to fakt řidič myslí vážně, ale pak to zatáhne a plynule slušně zrychluje.

výsledek ale je, že bych to fakt nechtěl. I pokud zcela pominu cenu, tak když bydlím v bytě, tak je problém nabíjení a abych musel přemýšlet a plánovat dopředu kam můžu a kam nemůžu jet.. děkuji nechci. A i ve verzi s přídavným motorem na nic, co 100km na pumpě taky žádná hitparáda.

seděl jsem i v i8, vzhled zvenku i zevnitř hodně dobrý, ale nejel jsem.
Pravda vyděsí
retron
Letec

Příspěvek od retron »

ja videl oranžovou i3 v sobotu na Zličíně podle deklu pod značkou importérská, v reálu opravdu vetší hnus než na fotkách poměr výška/šířka ještě víc bijící do očí než u fabie...a směšně vypadají ta obrovská kola přitom šířky tipuji tak 155 max
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jo myslím, že to byly 155
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ale moc rád bych se v tom svezl.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ve čtvrtek du do cartecu, mám slíbenou jízdu v 428i (bohužel steptronic a ještě xDrive), taxa poptám, esli nemají i i3 jako předváděčku.... i8 asi mít nebudou... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
retron
Letec

Příspěvek od retron »

Invelt píše: "Přijďte si prohlédnout inovativní prvky a dokonalý design exteriéru i interiéru. Poznejte nové a jedinečné technologie ze světa Formule 1, které BMW jako první přeneslo do běžného života. Tuto možnost máte pouze v našem pražském showroomu."
Jozo645
Dítě v autě

Příspěvek od Jozo645 »

Zdravim vsetkych fanusikov motorizmu prednedávnom som zaregistroval tento web a odvtedy som jeho pravidelnym navstevnikom konecne poriadny web o autach... Na margo tej 645 mal som kupenu jazdenu 645 v manuale plus k tomu speru quaife a k tomu domontovany kompresor od ESS Tunning... Az pokial som v lejaku na dialnici v 2011 nedostal hodiny a neurobil totalku z toho :@) ....
Nakolko sami tie 6 er velmi pacia som hned kupil velmi dobry kusok od kamarata tiez 645 r.v 2005 aj ked v automate coje skoda lebo to auto je impotentne stredne neviem ho tak ovladat ale je vo velmi dobrom stave ako nove preto som ho kupil klasicke zavady ako o kruzky aleternator a podobne veci je vsetko vymenene plus v atf olej menim kazdych 50 tisíc... Jeto strieborna 6 er cierna koza...
Nakolko sami moc nedari v biznise tak docasne nemozem menit za nieco lepsie ak sa zadari chcel by som asi kupit nejake 997 Porsche 911S lebo podla tych recenzii na M3 E92 sa moc neoplati ju kupit alebo sa mylim ? Skuste poradit lebo ist do M6 E63 neviem cito je tiez dobry napad.. Dik Jozo
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nebudu temu dávat samostatné vlákno, snad to tu nezapadne....

Sem na prášky..... už fčíl nemůžu říct, že bych neměl problémy se spaním (jj, nefinanční daň za vlastní firmu), ale poté, co sem na e90post našel tohle, už asi nebudu spát vůbec... 8-x

Zkuste hádat, jaká kola má mZlik od výroby (navíc MY2009, čili právě ten problematický ročník)... ano správně 19" Style 296.... 8-x

Takže, čo s tým?

a) Nechat tak až to prdne?
Bojim, bojim.... (Zase když už to vydrželo 40tis km, z toho 35tis s RFT - v Reichu a 5tis km nonRFT v CZ a žádná prasklina tam asi není - bo neutíkají - tak by to mohlo znamenat, že by mě ty problémy mohly minout, ni?...) Na kulanci to neuhraju...

b) Vyměnit co nejdřív za jiná kola?
Nojono, ale... jaká??? Originál BMW 19" pro z4 e89 sa ně moc nelíbí (snad Style 313 bych zkousnul, možná).... nebo originál BMW 18" (Style 325M líbí moooooc, ale znamenalo by to i nové gumy a po zvyknutí si na 19" zřejmě i přílišnou "měkkost")
Nebo jít do nějakých superkvalitních non-BMW? např. OZ Racing Ultraleggera v 19" dark gun metal :x

ad b) + navíc mentální problém s případným následným prodejem takle profláklých kol, ač zřejmě v neprasknutém stavu....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Obrázek
bambus
Pan Řidič

Příspěvek od bambus »

Hlasuji pro OZetka. Abych se mohl s autem pořádně svézt musím se na něj spolehnout.
Odpovědět