Audi klub - pro ty, co chteji Auto

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto

Příspěvek od goes »

nikto to na to netrpelo, jenom trapna fama
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Aha. Tak tos mi věru pomoh.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

famanefama, mediálně je značně rozšířená (ref strejda gůgl) negativní zkušenost s rozvodama jedný jetý A6 3.2FSI....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

a co by sis predstavoval za odpoved? ty si myslis, ze tu ma nekdo nejakou statistiku vzorku stovek, tisicu ci desitek disicu tech motoru, vyvoj poruchovosti v case apod. aby ti mohl kvalifikovane odpovedet? kazdy ti odpovi maximalne za sve okoli z cehoz vyvodis velke kulove. Ja ze sveho okoli mohu nyni mluvit za 3 kousky A6tek s 3,2 FSI. Ani jeden nemel a nema zadny problem. jsou to predchozi generace. Vim z doslechu o jednom co s tim udajne problemy mel mit.
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Vyskytuje se to a nejde jen o ten jeden případ (například: http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=47556). Chci vědět co je příčinou a jestli je odstraněná u novějších ročníků.

Hm...tak jediné co jsem našel že snad šlo o vadné řetězy v letech 2003 a 2004 - bylo na nich laserem vypálené logo Sachs a to místo bylo kvůli změně vlastností materiálu pod laserem slabým článkem (doslova). Bohužel neumím německy: http://www.a3quattro.de/index.php?page= ... eadID=5496. Je to o VR6 ale snad to byl problém všech rozvodových řetězů v Audi v té době. Pokud ale někdo víte více, zkuste se podělit, tohle se mi moc nezdá.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Jenyk píše:Vyskytuje se to a nejde jen o ten jeden případ (například: http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=47556). Chci vědět co je příčinou a jestli je odstraněná u novějších ročníků.

Hm...tak jediné co jsem našel že snad šlo o vadné řetězy v letech 2003 a 2004 - bylo na nich laserem vypálené logo Sachs a to místo bylo kvůli změně vlastností materiálu pod laserem slabým článkem (doslova). Bohužel neumím německy: http://www.a3quattro.de/index.php?page= ... eadID=5496. Je to o VR6 ale snad to byl problém všech rozvodových řetězů v Audi v té době. Pokud ale někdo víte více, zkuste se podělit, tohle se mi moc nezdá.
nenapsal jsi jaký model, ale raději bych uvažoval o 4,2 FSI. Sice to není to, co před FSI, ale i tak to je slušný motor a téměř bezproblémový..spotřeba bude velmi podobná..mám jeden starší audi třílitr a jsem okolo 10l..
já osobně bych asi do třílitru už nešel..je to celkem slabé i na A4 ve které to mám :D
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

To jo, to má problém se skoro rozjet :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Deli píše:To jo, to má problém se skoro rozjet :D
právě :D
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

A4. Ten V8 je samozřejmě také zajímavý, ale dává se do až A6/S4 a výš a to už nechci, znám se a myslím že A4 s 265 kobylkami by mi stačila. Žádný ochotný němčinář který by ten odkaz rozklíčoval tu není?
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ne, opravdu si nikdo nenajde cas, aby prostel sto padesat clanku o to vice, kdyz mas google translator a ten ti to prelozi tak, ze to pochopis. pokud ne, vrat obcanku i ridicak a nekupuj si auto.

nicmene resis blbosti, protoze cetnost te zavady je extremne mala a je to spise v rovine toho, ze se o tom vice mluvi, nez aby to nekdo potkal.
Odpovědět