BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW bohužel opustilo užší cílovou skupinu a zaměřilo mnohem níž. Obecně proč ne, ale bohužel to udělalo napříč nabídkou, takže dolů šly nejen určité verze a modely (320d, X1...), ale všechno včetně M. Pokud pak chcete něco vyhraněnějšího, je třeba mnohem víc vybírat. Nevím, jestli bych dneska ještě vybral. 135i jsem koupil proto, že mělo jako jediná jednička hydraulické řízení a neměla ED. Dneska už to má a dostalo to i M. Tohle je věc, kterou nepochopím, to musí mít někdo v Mnichově zastíněnou mysl. Proč tyhle věci nutit do sportovních modelů, kde zákazníky zajímá spíš ovladatelnost než spotřeba...
protoze civilni verze sportovniho auta, kterou ovladne kde kdo si koupi vice lidi, nez neco, co je vylozene sportovni. a jde v prvni rade o byznys. takze proc z neceho, co ma jmeno nevydolovat vice? ze uz to neni ono? no a co, ale proda se toho 3x tolik.
Copak nejde dělat obojí najednou? Civilní sportovní i necivilní sportovní? Mění úplně všechno, podle mě zbytečně.
A to musí mít 135i elektrické řízení, aby byla civilní? Nebo M3? To už s tím nemá vůbec nic společného.
A to musí mít 135i elektrické řízení, aby byla civilní? Nebo M3? To už s tím nemá vůbec nic společného.
navysuji prodeje, navysuji zisky, asi vi co delaji. samozrejme pro takovy ty zatvrzele fandy bmw je to krok bokem, pro davy, ktere je zivi uz tolik ne.
Já jen nevidím důvod proč o něco přicházet když něco jiného získávám. Kdyby M3 zůstala hydraulika bez ED a zbytku trojek klidně elektrika s ED, jistě to ničemu neublíží a lecčemus prospěje. Neznám nikoho, kdo by chtěl sportovní auto s elektrickým řízením.
ja bych si treba koupil M3 nebo RS4 ne proto, co umi, ale pro tu show co mi nabizi, jsem onen typicky zakaznik nove ery automobilek. ja ta auta nevyuziju, ale tezil bych ve svem okoli ze jmena toho auta "ty vole ty mas M3..." a naopak bych uvital to, ze to auto umi odpustit mraky veci, bude pomerne pohodlne apod. vyuziju to mimo dalnici tak na 60% na dalnici na 70% vice asi ne, jsem realista.
to same mysleni jde videt u ferrari, lamba apod. proste vi, co jsou jejich zakaznici zac a tech, co to vyuzije je hrstka, ti co si to kupui jako splneni snu, jako neco jineho, nez je jizda na limitu bude vice a ti zcivilneni, usnadneni uvitaji.
Koukni na gumpert, z nejsilenejsiho auta co asi se delalo v rozumne serii je nyni beranek.
to same mysleni jde videt u ferrari, lamba apod. proste vi, co jsou jejich zakaznici zac a tech, co to vyuzije je hrstka, ti co si to kupui jako splneni snu, jako neco jineho, nez je jizda na limitu bude vice a ti zcivilneni, usnadneni uvitaji.
Koukni na gumpert, z nejsilenejsiho auta co asi se delalo v rozumne serii je nyni beranek.
+1goes píše:ja bych si treba koupil M3 nebo RS4 ne proto, co umi, ale pro tu show co mi nabizi, jsem onen typicky zakaznik nove ery automobilek. ja ta auta nevyuziju, ale tezil bych ve svem okoli ze jmena toho auta "ty vole ty mas M3..." a naopak bych uvital to, ze to auto umi odpustit mraky veci, bude pomerne pohodlne apod. vyuziju to mimo dalnici tak na 60% na dalnici na 70% vice asi ne, jsem realista.
obecně, ale hlavně za to v červeném
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Když se tady strhla taková kritika na xDrive, jaký pohon byste zvolili pro dieselovou X1? (u benzínu možnost volby není) Jako zadohrab by to nemuselo být špatné, ale zase SUV, které zapadne i na parkovišti bych taky nechtěl...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
kupuješ SUV?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
do X1 je jako nejlepší použít pohon v podobě 5er X1 odpojit a jezdit pětkou.
jinak bavoráci nende z toho krámu v mini udělat krám co je v S-ku? Koně chybijou, všechno na autě je cca 3x rychlejší než motor.
a vůbec aj tvrdší by to být mohlo... rozpočet na úpravy velmi omezen - to bych to raděj střelil a koupil něco jinýho.
jinak bavoráci nende z toho krámu v mini udělat krám co je v S-ku? Koně chybijou, všechno na autě je cca 3x rychlejší než motor.
a vůbec aj tvrdší by to být mohlo... rozpočet na úpravy velmi omezen - to bych to raděj střelil a koupil něco jinýho.
Slow and serious