Prumerne si to stejne kupuji starci pred duchodem, to se neni cemu divit, ze je zajima pohodli ...Ted píše: Pak neni divu, ze vetsina kupcu sportovnich aut chce pohodli.
Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Jsem dneska potkal v Praze kluka, vypadal tak na 20, co nasedal do 911 4GTS a uvnitř samozřejmě automat. Všechno špatně
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To je smutny, zejmena ta cast s automatem... Porsche stale jeste vyrabi ryzi auta pro nadsence. Diky za to. Ale on se nejakej paprda v managementu najde a ten to zarizne... Zatim se bohuzel z ryzich aut stava sakra drahe zbozi, takze i ten, kdo by chtel to nakonec neufinancuje... A vsichni budeme jezdit v octavkach a piloti v octavii rs... Smutne
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak na důchod auto dobrý,automat podmínka,když bolí kolena,jen se z toho na pyču vylejzá,ale to se musí překonat,budu muset víc cvičit
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Tak zrovna ten automat dnes nie je uplne vynuteny. Naopak si ho ziada trh. Percento predajov manualu je aj u 911 velmi male. Tu "degradaciu" portfolia si nakoniec vynucuju zakaznici. Ono tych nadsencov co maju peniaze je oproti beznym zakaznikom minimum. Este aj z tych co rozoberaju tie predrazene maloseriove modely je polovica obycajnych spekulantov, nie realnych uzivatelov.
Já si hlavně myslím, že automat není až taková tragédie. Spousta lidí, vč. mnoha fandů, to naopak bere tak, že jsou s automatem rychlejší. Myslím, že nemá cenu Porsche zatracovat, nebo hanit, kvůli tomu, že zákazníci chtějí automat.
Snažím se oprostit od předsudků. Turbo i automat dokážu pochopit a akceptovat, přestože sám preferuji atmo a manuál.
Snažím se oprostit od předsudků. Turbo i automat dokážu pochopit a akceptovat, přestože sám preferuji atmo a manuál.
Pod toto sa rad podpisem. Do vikendovky kvoli zabave volim manual, ale z racionalneho hladiska je to zmareny potencial. Nikto neodradi rychlejsie ako PDK.Pavelpu27 píše:Já si hlavně myslím, že automat není až taková tragédie. Spousta lidí, vč. mnoha fandů, to naopak bere tak, že jsou s automatem rychlejší. Myslím, že nemá cenu Porsche zatracovat, nebo hanit, kvůli tomu, že zákazníci chtějí automat.
A nad dobrym turbom neohrnam nosom. V beznych autach su dokonca prijemnejsie. Vadi mi ale ked su pretlacane umelo ako je to v pripade porsche, bmw M a inych.
Pod toto sa rad podpisem. Do vikendovky kvoli zabave volim manual, ale z racionalneho hladiska je to zmareny potencial. Nikto neodradi rychlejsie ako PDK.911T píše: Snažím se oprostit od předsudků. Turbo i automat dokážu pochopit a akceptovat, přestože sám preferuji atmo a manuál.
A nad dobrym turbom neohrnam nosom. V beznych autach su dokonca prijemnejsie. Vadi mi ale ked su pretlacane umelo ako je to v pripade porsche, bmw M a inych.[/quote]
Člověče nemyslím si, že je to uměle protlačované. Já si myslím, že by Porsche udělalo 911 s turbem i bez zelených nařízení. Vždycky musíš balancovat výkon a hmotnost. Objem = velikost a hmotnost. A protože technologie a materiály zas o kus pokročily a Porsche vidí, že se dá udělat spolehlivý turbo motor pro denní použití za rozumné náklady, logicky ho začnou používat, protože 3,0 turbo je o 20% lehčí, než 3,8 atmo a navíc má vyšší výkon a auto má celkově agilnější projev.
Tak to si rozhodne nemyslim. Porsche ma vyvinuty turbomotor (dokonca s VGT) dekady. Keby to bolo o tom tak ich nasadia davno. Naopak tymto prichadzaju (aj ked casto len hypoteticky) o cast klientov ako sa ukazuje aj tu na fore.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sic to turbo v Porsche neberu jako ohavnost - jako třeba diesel, ale atmo je prostě nejvíc.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time