BMW Divize
Re: BMW Divize
Asi všechny autoadaptační data což není na škodu. Až sleze sníh tak bys mohl vyčistit škrtící klapku ať si to rovnou uloží hodnoty z čistého sání
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch na bmwklubu.cz píše:Chlopi, zase maluju růžové čerty na zeď....
Mám 330ix e91 MY2011, na tachui čerstvě 100tis km , mám brambora ráth a proto zítra budu (preventivně) měnit všechny woleje, mj. i v rozvodovce x-Drive.... informace, které dostávám (web, autorizák i neautorizák) se shodují v tom, že je třeba po výměně woleje resetovat ŘJ VGT.... ale liší sa v tem, co autí udělá po výměně (před resetem VGT): některé zdroje (autorizák) tvrdí, že nikde nic svítit nebude a auto pojede bezproblema, webovsské zdroje !!převážně!! tvrdí, že po pár kilometrech sa palubovka rozsvítí jak vánoční stromečeka a auto spadne do nouzáku....
Tak na co sa mám zítra těšit?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konecne aspon trosku peknu fotku som mu spravil
PS: Fotograf amater, efekt z fotaku, fotoshop na to nesiahol Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jak PS nešáhnul? a kde je to bílé, krásné, studené všude na zemi okolo?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To bolo bohuzial par hodin pred snezenim fotene na aute boli a su letne slicky este
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ty s tím bílým blivajzem nedáš pokoj nikdepavproch píše:jak PS nešáhnul? a kde je to bílé, krásné, studené všude na zemi okolo?
Pravda vyděsí
a sakra... (citace ze Z-post....pavproch píše:Chlopi, ještě jedna otázka k zimování: upgrade volantu mi trvalo skoro měsíc, celou tu dobu stoijí m4Zlik v gáráži s odpojenou baterkou.... tak mě napadá, že už to nechám tak (tj. odpojená baterka, demontovaný volant a odpojený airbag) až do jara (dodatečné zabezpečení proti nenechavcům... )
Otázka: co můžu očekávat, až tam dejme tomu v březnu, tj po 5 měsících bez napětí, vpustím proud? Co všechno bude vynulované (hodiny, nastavení rádia.....)
jparnes1 píše:Don't dicsonnnect the battery. You'll need to bring it in to the dealer to reset several things. Just get a trickle charger and you're done.Frank Costanza píše:Anymore info on this? I'm leaving the country for 2 months and need to either disconnect the batter or get one of these smart chargers.
Nevim jestli jste si toho všimli, ale BMW parts katalog je už asi měsíc v jiným designu, přibyly nejnovější modely a teď koukám, že je i v češtině.
Naposledy upravil(a) d1.8t dne čtv 05 pro 02:10, celkem upraveno 1 x.
RWD