Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
Kdyby mi fungoval Andorid auto, tak bych se s aktualizací neobtěžoval Možná jsem největší jantar, ale neumím nastavit AA(připojím, ale neobjeví se mi daný menu). Zkusím to ještě s Applem.
Papírové variantě bych se při mé orientační schopnosti velmi rád vyhnul, naposled jsem se motal 1h než jsem našel cestu.
Papírové variantě bych se při mé orientační schopnosti velmi rád vyhnul, naposled jsem se motal 1h než jsem našel cestu.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Některé navigace si můžeš aktualizovat z CD, ale platí se za to a není to levné.
Jinak k vestavěným navi - třeba aktuální ve VW v Golfovi používám na některé cesty raději než Waze, protože je to prostě lepší. A navigace v mobilu je v řiti, když se dostanete někam, kde máte hodně tunelů s odbočeními po cestě.
Jinak k vestavěným navi - třeba aktuální ve VW v Golfovi používám na některé cesty raději než Waze, protože je to prostě lepší. A navigace v mobilu je v řiti, když se dostanete někam, kde máte hodně tunelů s odbočeními po cestě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já v Turkovi pozoruji, že když mám Waze spojený přes CarPlay, tak mne navádí i v tunelech.
Výhoda vestavěné navi je v tom, že jí umí zobrazit hlavní displej mezi budíky a také HUD...a to alternativní navi nedokážou.
Výhoda vestavěné navi je v tom, že jí umí zobrazit hlavní displej mezi budíky a také HUD...a to alternativní navi nedokážou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V tunelech naviguje i bez Carplay/AndroidAuto, staci bluetooth ON viewtopic.php?p=172237#p172237
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nee. Jakmile to nemám přes CarPlay (Audi to neumí), tak Waze v tunelech (Blanka a D0) nejede.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mne waze pres AA v tunelu nejede nikdy. google maps v pohode
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Nakonec se mi podařilo zprovoznit AA, ale google map mi dost často vypadává.
Jinak mi dneska vyskočila hláška Add 1 Liter Oil, můžu si ten olej doplnit sám nebo to musím odnést do servisu? Jsem u nějaké vesničky a nejbližší MB servis mám asi 3h jízdy nebo 6h do ČR Za předpokladu, že to provedu sám jak u starých aut.
Jinak mi dneska vyskočila hláška Add 1 Liter Oil, můžu si ten olej doplnit sám nebo to musím odnést do servisu? Jsem u nějaké vesničky a nejbližší MB servis mám asi 3h jízdy nebo 6h do ČR Za předpokladu, že to provedu sám jak u starých aut.
A prosím tě, kolik km ujedu s tím oznámením s doplněním 1L oleje(odhadem?). "Nečekaně" si stejně musím dojet pro správnej olej. Už se mi rozsvítil i oznámení, že to chce servis B1 a byl bych raději, kdyby to vydrželo cca 900km do Prahy, abych auto hodil rovnou do servisu s tím že vyměním olej.