Platí to na oboje... Stará 911 je na sport pořád, i když asi spíš už na ten veteránskej. A to nové GTS bude na sport zcela jistě. Jenom to již není moc Porsche.
řidičBOB píše:Platí to na oboje... Stará 911 je na sport pořád, i když asi spíš už na ten veteránskej. A to nové GTS bude na sport zcela jistě. Jenom to již není moc Porsche.
Ale je. Řidičsky ne naprosto v pořádku. Holt, všechno se vyvíjí a zrovna tenhle vývoj mi nijak nevadí.
Není...ale to je věcí vkusu každého soudruha. A o řízení nebo podvozku opravdu nemluvím. Pro mne bylo Porsche především vždy o motorech a to rozhodně ne o těch s turbem.
Nejel jsem, tak nebudu hanit... To, co provedli caymanovi s motorem je tragedie. Ale pokud jim to lide nedaji sezrat, nebudou to menit. U 911 gts mame aspon sestival, tak hrozne to pry neni. Ze je to daleko rychlejsi auto nez bez turba je fakt, ze tim na charakteru neziskalo taky...
Jenze naprosta vetsina lidi s dostatecnymi fondy nema o charakteru auta poneti. Takze se to prodavat bude stejne a nic se nezmeni.
sam jsem ale vybral atmo s manualem...