BMW Z4 Coupe

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
merlin
Porsche Expert

Re: BMW Z4 Coupe

Příspěvek od merlin »

acer.t píše:ztuhne volant
Tak to je presne jedine co dokazu eletricke serva, ale vo vysledku je to este horsie ako ked ide riadenie lahko lebo ztuhnutim sa strati aj to malo citu co tam zostalo :(
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

neřekl bych, že je to u této generace tak hrozné, cit zůstává...není to dotažené do takové dokonalosti jako u nové 5er, kdy je to jak řídit bláto :D . Samozřejmě, že třeba při přesedání z compactu(E46) do Z4 je to cítit, ale jak říkám z mého pohledu v normě
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

acer: Jenze Ty mas jeste hydrauliku, tam je situace prece jen trochu jina :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

d1.8t píše:
jerry píše:Vidím, že tu jsou zkušení uživatelé :D Je nutno u normální verze Z4 Coupe trvat na M podvozku? Je rozdíl stejně významný jako u 3-er? A koukali byste na najeté km nebo na to kolika rukama auto prošlo? Docela mi zaráží, co jich je v SRN na prodej? Co je může být důvodem a co jiného asi chtějí koupit či koupili? Nastolil jsem dost témat, co? Ze všech možností pro letní víkendovku se mi zdá nej. I když jí pro nedostatek času koupím asi až na podzim :D Ale třeba se na podzim dotkne cena dna ;)
Velká porce kilometů by mi nevadila. Jednak nemám obsesi jako PJ, druhak mám docela pozitivní zkušennosti s velkými nájezdy benzínových ne-M BMW a není v tom žádný problém, třeťak stejně si vždycky přispůsobuju auto podle potřeb a konec životnosti komponentů je pro to optimální.

S tím cenovým dnem nevím. Ceny Z4C poslední měsíce padaly dolů a docela se přiblížili 130i u který teď klesá cena docela zvolna, případně Z3C 3,0i u kterých je cena prakticky konstantní. Je možný, že se na podzim dostaneš do místa zlomu kdy se strmý pokles cen zvolní. Ale dno to nebude.
Asi v tomhle mám blíž PJ, vzhledem k vytížení nemám moc času na servis a vylepšování auta, což je moje škoda, vždycky mi to hrozně bavilo :( A větší investice do skoro nového auta by se do 2-3 let měla vrátit. Nemyslím úplné dno, ale vždy bývá na podzim pokles a příští rok už to nemá moc kam padat. Už teď to stojí v poměru cena/výkon dost málo ;) A já stejně teď nemám moc čas to realizovat :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

d1.8t píše:(...) Jednak nemám obsesi jako PJ (...)
Kazdy ma sve obsese ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Bezpochyby. Mě se třeba líbí mladý holky. :D
RWD
Prasík
Řidič začátečník

Příspěvek od Prasík »

ehm, jak moc mladý? :D
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

ja preferujem dobre zabehnute, ale musia byt udrziavane :D
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Prasík píše:ehm, jak moc mladý? :D
Mladší než já. Ale neni to u mě zdaleka tak hrozný jako u kamaráda který přál manželce k 25. narozeninám se slovy: "Tak už si o deset let starší, než holky co se mi líbí." :D
RWD
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

pjanda píše:"Dva litry? To si myslis ze kradu?"
Oznacena oblast znaci jedine Bondovo zraneni - spalene lytko od kopriv z potoka. Vyvoleny, co k tomu dodat...
Bond v Jiznich Cechach 04.jpg
Kdo je ten vpravo od Bonda na fotce, smím-li se zeptat?
pjanda píše: Dodnes si myslim, ze to Bond udelal schvalne, aby udelal dojem na tuto slecnu...
Bond v Jiznich Cechach 05.jpg
To bylo jasné už od počátku :D \m/ . Btw. to je ta rodina co vjela Bondovi do dráhy? Já to totiž nějak nechápu - já vim jen - „Jel jsem přes 200, chtěl jsem předjet rodinku s dětma a ta mi vjela do dráhy a tak jsem to strhnul na parkoviště, přistání proběhlo hladce, ale bohužel adheze nebyla tak velká, abych si ještě nezarybařil“. Takže pokud to neni tajný tak otázka zní - jak se to stalo a kde se tam vzali všechny ty lidi včetně fotografa?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Odpovědět