BMW e91 s Xdrive - ano/ne?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: BMW e91 s Xdrive - ano/ne?

Příspěvek od mmira »

Stepi píše:Tak jsem si po několika denním rozhodování udělal verdikt, že když už si kupuju BMW tak to bude zadokolka, pár zim ukáže, jestli jsem udělal správnou volbu. Když mi to nebude vyhovovat, tak napříště koupím čtyřkolku. Teď zbývá najít nějakou pěknou 330i nebo 325i v M-paketu a budu snad šťastnej jako blecha... =:) :D
325i nebrat. leda bys to chtel opravdu jen jako potah. motor je fajn, sily ma dost, ale ma to nechutne dlouhou prevodovku. da se to poresit montazi diferaku z automatove verze. coz uz ale samo znamena dalsi penize navic.

sel bych do 330i
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

Já jsem myslel, že 325i v třílitru je jen uškrcená 330i. Někde jsem četl, že tam stačí vyměnit nějaké sání a čipnout to a je z toho 330i. tak to každopádně děkuju, žádné dlouhé převody nechci, nasrat 325i :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nejdrive to byvala 2.5i, pak uskrcena 3.0i, prevodovka ale zustala stejna. co se toho predelavani tyce, neni to tak jednoduche a hlavne to stoji penize. neda se nez znova zopakovat, ze 330i je lepsi volba.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

No já chci hlavně tu 330i, ale moc na výběr jich není, tak jsem tam zahrnul ještě 325i, ale kašlu na ní teda. Holt budu déle hledat...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

na bmwklubu tu předělávku N53 z verze 25i an 30i včetně píčtuninku dělal budvlad, poptej se ho...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Koubes
Řidič začátečník

Příspěvek od Koubes »

Stepi: už sme to tady řešili: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 5&start=10
Jinak tu úpravu má u DSmotorsport.de A co mi říkal, tak to stálo 1800E + sání.
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

Díky moc, budu hledat rovnou 330i, 1800 éček jen za čiptuning se mi zdá dost, to už vyjde levněji rovnou 330i... B-)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tady potřeba uznat, že mají pravdu 325xi jsem rozmýšlel (znal jsem to auto od novoty, výbava velmi slušná)... koumal jsem i nad přestavbou na 330i... všehovšudy je to totální nonsense a raděj bych doplatil a koupil rovnou 330i... převodovku tam evidentně dali ze Scanie. Motor má hodně dobré spodky a středy... nahoře je cítit to umělotinské zdechnutí. Ještě jednou tady pavproch napíše, že xDrive nejde poznat, tak by ho bylo dobré zaslat k lékaři bude mít něco s karpálním tunelem, loktem, ramenem a ještě něčím a to hned 2x.

mimochodem pěkná 330i v manualu a mpacketu (nedej bože kombi) přeji hodně štěstí, ale u nás prakticky se nevyskytující kombinace.

a pokud člověka baví řídit, tak se domnívám je 3.0d blbost a to tím tuplem u ojetiny.
Slow and serious
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

nebuď na ňa hrubý, já su citlivá duša... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

to byla jen dobrá rada... nikdy nevíš, kterými dveřmi se chce vloupat nějaká podezřelá choroba :D a vůbec já hrubá být ani neumět.
Slow and serious
Odpovědět