BMW Divize
Re: BMW Divize
E46 330Cd dokonce klimu sama odpojovala, kdyz jsem ji slapal na krk v serpentinach Karlstejn>Krivoklat a pekne me to sralo pac v kombinaci s adrenalinem zase zacala stoupat teplota me
Me fungovala klima v E46 i když sel uz kour z vydechu a motor mel 120 stupnu... mate to nejaky rozbity
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
bylo to nový ale podle me to bylo tim uhlakem, 330i to nedelala...uhlák prostě do sporťáku nepatří
mně ani 3er ani m4Zlik neodpojuje...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mam opacnou zkusenost, kdy me borec vzal primo pod auto, pustil desku doleva doprava a rika, slysis to lupani? tak to ti odchazi dolni cep, jeste neni po smrti, ale brzo bude. plne se to shodovalo s mym odhadem, protoze to vpravo na vetsich nerovnostech lehce klepalo.RedBaron píše:Na "třepačce" na STK mi nezjistili nikdy nic. Všechno bez vůli, ale při jízdě rány, uvnitř byly rozpraskané silentbloky a vidět do nich nebylo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Vsak jak pisu tak to zalezi jen na tom kdo pod tim autem je. Oni maj moznost stim hazet dostran, odlehcit kola a muzou prijit skoro na vsechno pokud to nejsou absolutni ignoranti (jakoze vetsinou sou).
mmira: neni to na nove vlakno, myslim, ze zazitku z stk bude spousta.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
minuly tyzden som bol na STK s E46. Nijak som to auto nepripravoval (je udrzovane, vsetko menim vcas). Tak ale taku doslednu prehliadku som este nezazil.. Svetla, geometria, brzdy, atd je ok, ale chlapik jak s tym hadzal nejakou hydraulikou snad 3 minuty... vysledok 0 chyb (tazke, stredne, kozmeticke). PotesiloDallen píše:Vsak jak pisu tak to zalezi jen na tom kdo pod tim autem je. Oni maj moznost stim hazet dostran, odlehcit kola a muzou prijit skoro na vsechno pokud to nejsou absolutni ignoranti (jakoze vetsinou sou).
velke STK v Prahe na chodove.
E46 325i + E60 550i
Oni uz meri na STK i geometrii?
Takze kdyz budu mit geo nastavenou mimo nesmyslne fabricke tolerance, napisou mi to jako zavadu?
Takze kdyz budu mit geo nastavenou mimo nesmyslne fabricke tolerance, napisou mi to jako zavadu?
neviem ci to je geometria kedy dabaju tie tycky ku koloesam a natahuju tie snurky od prednych kolies ku zadnym...
E46 325i + E60 550i
ad E60 550i: da sa nejak nastavovat rezim automatickej prevodovky? (v idrive som nic take neobjavil) mam pocit ze to podradzuje dost intenzivne aj pri malych zoslapoch plynom (ako keby to fungovalo v sportovo mode)... klasicke obehovania na okrskach to znacne zneprijemnuje, stale je to o tom ze auto zrazu vystreli, a potom cela posadka je z toho nervozna.. Vtedy radsej prepnem na manualny rezim a obehujem na 6 pripadne 5 (uz tam to ma pri 90-100 dost intenzivne zrychlenie, pri 4 uz zrychluje jak divoka svina). A v taky cas je to pekne, pohodove - bez kopancov.
ale mozno som sa s tym automatom este dostatocne neszil a je to len v nohe
ale mozno som sa s tym automatom este dostatocne neszil a je to len v nohe
E46 325i + E60 550i