BMW Divize
Re: BMW Divize
byl to myslím vasco s 1er a vyřešil to nějakou zázračnou vodičkou přímo z autorizáku BMW za nekřestanské peníze
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zázračná vodička bude podle všeho teflon. Používá se i v prvovýrobě. Měl by jít koupit ve spreji
No vidim to na rozebrani pul interieru, protoze ty zvuky jsou opravdu otresny, ale kdyz nervu pazouru na stredovy konzoli mezi ovladani vyhrevu sedacek atd. a konzoli za radici pakou, tak je klid... tezko ale rict, kterej z tech dilu to orpavdu dela a jak dobre to pujde napravit - nerad bych to rozebiral na blind.
BMW Driver M-B worker...
tak chlopi, neska sem tohle auto - tmavě šedé 5er e60 coupé s T značkou viděl znova..... zblízka - stál na světlech proti mně... a nevypadalo to jako bastl...pavproch píše:chlopi, fčera sem u Ovy zahlíd něco, co podle webu je jenom dílem fotošopu....
todle:
teda ne jako tenhle konkrétní kousek, ale 5er e60 coupe v černé barvě s T značkou.....
wtf? (přeloženo pro ty co nespíkujou: kua, čo to bolo?)
Asi jsou zadní dveře přetažené fólií, bych tak tipoval
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
mno, nevím, nevím, nezdá se mi že by fojle uměla prodlužovat dveře....
kurnik šopa, fčíl ňa napadlo, že to může být e92 pouze s nabastleným čumákem a prdelí z 5er e60.....
Neznam karosarske verze, ale paketem jsem myslel ruzne "tuningove" firmy co se zabyvaji takhle velkymi prestavbami.
Ono tady toho jestli docela prekrapive hodne, uz jsem tady videl uchylarny typu X6 Lumma
Ono tady toho jestli docela prekrapive hodne, uz jsem tady videl uchylarny typu X6 Lumma
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko