BMW Divize
Re: BMW Divize
Ano, svornost je len na plyne, to je rozdiel od spojkovych LSD, ale zaludne sa mi to vobec nezda, prave naopak - mozem sa spolahnut ze zaberu obe kolesa. Pri vyjazde zo zakrut je citit ta extra trakcia a vykon na tom spravnom kolese, ako keby malo o 50 koni viac.
Na kolik ta sranda vč. montáže přišla?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Komplet skoro presne 1400€. Myslim ze to je dost dobra cena na to, ako ta uprava zmeni auto. Rad dodam kontakt ci uz na diff alebo montaz.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Beau: Aky je dovod nechciet LSD obzvlast vo forme ala Quaife a jeho ATB?
Inak suhlas ze BMW a spol prichadzaju o kseft a ocividne su si toho vedomi vid novy "firer"...proste 2tisic eurova polozka sa v tej priplatkovej vybave strati celkom lahko a automobilky najviac ryzuju prave na priplatkovej vybave![Raised eyebrows /:)](./images/smilies/23.gif)
To Emje: Cena urcite fajn (iked je to 1/4 hodnoty mojho auta
)...menil sa komplet diff abo sa len vyhodili creva a vlozilo spat? Bol to cisty plug and play, ci s tym bolo aj hrania naviac?
Inak suhlas ze BMW a spol prichadzaju o kseft a ocividne su si toho vedomi vid novy "firer"...proste 2tisic eurova polozka sa v tej priplatkovej vybave strati celkom lahko a automobilky najviac ryzuju prave na priplatkovej vybave
![Raised eyebrows /:)](./images/smilies/23.gif)
To Emje: Cena urcite fajn (iked je to 1/4 hodnoty mojho auta
![Blushing :ymblushing:](./images/smilies/9.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
eMJe: možná toho využiju, ale nejdříve příští rok, letos nezbudou na takové srandičky prachy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bohuzial tak to s upravami je - su drahe ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Menilo sa samozrejme len telo diferencialu, nie komplet aj s obalom. Da sa povedat plug and play, len zo stareho difu sa prehodili loziska na novy.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Menilo sa samozrejme len telo diferencialu, nie komplet aj s obalom. Da sa povedat plug and play, len zo stareho difu sa prehodili loziska na novy.
Nevyznám se v odlišnostech jednotlivých značek / typů samosvorů, ale zcela obecně: pokud s autem nehodlám nikdy a nikde driftovat a přetáčivý smyk pokládám za negativní (a když už k němu dojde, snažím se ho co nejrychleji zase srovnat), je samosvor IMHO spíš na škodu. Když se rychle vyšlápne spojka, je to samozřejmě jedno...Snowman000 píše:To Beau: Aky je dovod nechciet LSD obzvlast vo forme ala Quaife a jeho ATB? (...)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Emje: Diky ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Beaumont: Diky, tak tento pohlad chapem, nie kazdy si kupuje RWD kvoli niecomu takemu, no aj v pripade, ze nebudem driftovat a ani podobne blbnut, narast trakcie za dazda/snehu/strku si myslim, ze bude vyrazny, iked mozno neobhaji uplne svoju cenu.
Uz len blba T-ckova krizovatka ma za takych podmienok vie slusne vytocit![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
A pocul som ze klasicky samosvor s lamelami dokaze byt zakernejsi na hrane, plus zvysi spotrebu, plus je nakladnejsi na udrzbu, ale to pri Quaife odpada a ostava len lepsia trakcia ( ak samozrejme jedno koleso nema nulovu trakciu, potom smola
).
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Beaumont: Diky, tak tento pohlad chapem, nie kazdy si kupuje RWD kvoli niecomu takemu, no aj v pripade, ze nebudem driftovat a ani podobne blbnut, narast trakcie za dazda/snehu/strku si myslim, ze bude vyrazny, iked mozno neobhaji uplne svoju cenu.
Uz len blba T-ckova krizovatka ma za takych podmienok vie slusne vytocit
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
A pocul som ze klasicky samosvor s lamelami dokaze byt zakernejsi na hrane, plus zvysi spotrebu, plus je nakladnejsi na udrzbu, ale to pri Quaife odpada a ostava len lepsia trakcia ( ak samozrejme jedno koleso nema nulovu trakciu, potom smola
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Sice je to v bmw divizi zbytecne resit, ale takovej diff na vykone predokolce je dost dobra vec (ktomu jsem psal vlastne i puvodni prispevek).
Ono malokterej podvozek zvlada prenaset >250koni a jeste zaroven nejakym zpusobem zatacet a filtrovat nerovnosti. Dela to pak celkem zajimave veci s volantem na vyjezdu.![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Ono malokterej podvozek zvlada prenaset >250koni a jeste zaroven nejakym zpusobem zatacet a filtrovat nerovnosti. Dela to pak celkem zajimave veci s volantem na vyjezdu.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Přesně tak, driftování je jen podružná záležitost, hlavní důvod je zlepšení trakce.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3