BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od nenapadny.sofer »

Edo, já ti nevim, ale když si rozklikneš ten link, tak tam je to co píšeš značený jako 2,5 si a se stejným výkonem je tam i třílitr, akorát má max výkon ve trošku menších otáčkách. Ty kódy motoru odpovídaj přesně těm, který píšeš, tak já fakt nevím... To je nějaká kokotina, aby se tam dávaly dva "stejný" motory současně, nebo? (u obou je rozpětí let 2006-8) Ta tabulka je asi nějaká divná. Nic, nemá to cenu řešit, je v tom zmatek. Jestli se k tomu autu ještě někdy dostanu, tak to nějak vyšpekuluju.
Koubes
Řidič začátečník

Příspěvek od Koubes »

Já si taky myslím, že do E85 se dávala buď varianta N52B25 160kW, tedy dvaapůla jako 2,5i a potom až rovnou N52B30 195kW jako 3,0si. Podladěná verze třílitru se tam nemontovala, navíc to je varianta N53B30. Ta se dávala jenom, do normálních řad.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Podle parts katalogu byl 3.0i s N52 pro USA.

Tady jsou EU verze: http://bmwfans.info/parts/catalog/E85/Roadster/Europe/

Tady USA verze: http://bmwfans.info/parts/catalog/E85/Roadster/USA/
RWD
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Díky za odkaz, jen ještě blbej dotaz. Ty tvoje odkazy jsou na roadster, překlikal jsem si to na coupe a ve výběru motorizací je jen ta 3,0 si, nebo Z4M, do coupe se slabší motory (2,0i; 2,5i) vůbec nedávaly, nebo je ten katalog nekompletní?
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Nedávali. Katalog je komplet.
RWD
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Chtěl jsem zeditovat ten příspěvek, ale odpověděl jsi příliš rychle. Už jsem to zjistil. Kouknul jsem na mobile.de a nenarazil jsem tam na žádný jiný coupe, než to "si" s 265 konima. :D Takže Bond měl od začátku pravdu, ještě jednou díky všem, jsem lama.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak sem se neska zase byl po 2 týdnech nuceného volna projet.... :x

kurnik šopa, ale při 33 st nad nulou je krapet horko aji v otevřeným kábriu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Hehe a já měl za to, že si ještě budeš muset oblíkat motorkářskou bundu, musíš příště jet rychleji, než 80 :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pajcnu sem něco z bmwklubu.cz, snad se markýz nebude zlobit...
xyron píše:ad monitoring spotřeby: www.spritmonitor.de
pavproch píše: @spotřeba: jo, znám.... sem tak nějak zapoměl dopsat, že těch 12 považuju za odpovídající, nečekal sem ani míň ani víc.... Twisted Evil
wow!..... s průměrem12 sem (téměř) na špici pelotonu.... :twisted:

Obrázek
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rikin
Řidič začátečník

Příspěvek od Rikin »

V nedeli kolem 17:00 jsem potkal nekolik zamulovanych chystanych aut (dalnice Nemecko kousek za Regensburgem, smer na Mnichov). V protismeru proletelo neco, co vypadalo jako napul zamulena M3, to jsem videl jen na okamzik. Nicmene v mem smeru jela zrejme bud M235i nebo M2, s tou jsme jeli za sebou skoro hodinu. Dokonale jsem si ji prohledl a musim rict, ze je to nadherne auto. Zepredu uz ma normalni svetla (jako trojka), ne ty vyblite co ma soucasna jednicka. Strecha vypadala jako karbon. Dokonce jsme spolu parkrat akcelerovali (ja jel v Z4M) a dynamika se zdala identicka jako moje auto i nad 200 km/h, nijak jsem se nevzdaloval ani nepriblizoval. Pak jsme jeli kolem zrejme fuhrera v Mku?, nevim, ten ale nijak nezavodil, jel pomalu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět