BMW Divize
Re: BMW Divize
No u mna to asi riesene nebolo. Kupoval som 125tis, teraz mam skoro 230tis. Ale nevsimol som si ze by sa to zhorsovalo. Asi to vezmem k pupikovi nech na to mrknu spolu aj s tym "padanim" benzinu. Sam sa do toho pustat nebudem, nemam na to cit, stale skor nieco poseriem
ad odvzdusnovanie chladiaceho systemu: "ale opatrne s tym odvzdusnovacim sroubkem, je z umele hmoty muzete to snadno pretocit".... samozrejme jak som zatahoval, suuups a hlavicka srubku odpadla esteze sa podarilo aj ked bola nedela v Kelly kupit srubok za asi 35Kc
ad odvzdusnovanie chladiaceho systemu: "ale opatrne s tym odvzdusnovacim sroubkem, je z umele hmoty muzete to snadno pretocit".... samozrejme jak som zatahoval, suuups a hlavicka srubku odpadla esteze sa podarilo aj ked bola nedela v Kelly kupit srubok za asi 35Kc
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak najhorsie je ze bez rozoberania sa to velmi skontrolovat neda, ja som tiez isiel len na blind, ze snad nieco objavim a ak nie tak si to zase zlozim Ale trubky sa zacali lamat takmer same od seba (vid video) tak uz nebolo cesty spat...a potom som objavil tu deravu hadicku a vedel, ze som na nieco natrafil
Ja som zatial vsetko vzdy poskladal, jedine co tak mi vzdy polovica naradia, matiek a srovbikov prepadnu cez motor na spodny kryt, potom to musim vytriasat a hladat po celom parkovisku
Kazdopadne v stredu by mali byt diely tak dam echo ci sa nieco zmenilo a ci pokracujem v hladani...
Ja som zatial vsetko vzdy poskladal, jedine co tak mi vzdy polovica naradia, matiek a srovbikov prepadnu cez motor na spodny kryt, potom to musim vytriasat a hladat po celom parkovisku
Kazdopadne v stredu by mali byt diely tak dam echo ci sa nieco zmenilo a ci pokracujem v hladani...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak odvolávám co sem odvolal a slibuju, co sem slíbil....
byla podvečerení vyjížďka = nonRFT 19" + adaptivní M-podvozek sou na tankodromu pohodlnější než RFT 17"+ serie....
halt budu muset služebně hodně jezdit, aby už i na bramborovi šly RFT z baráku....
byla podvečerení vyjížďka = nonRFT 19" + adaptivní M-podvozek sou na tankodromu pohodlnější než RFT 17"+ serie....
halt budu muset služebně hodně jezdit, aby už i na bramborovi šly RFT z baráku....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No ja by som ich skusil prehodit a odskusal jak sa bude spravat 330xi na 19-kach
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
a víš, že už ňa to taky napadlo? akorát je tam jiný í-tý....
ale Ty si mal moznost priameho zrovnania s P.Jandom... Musel si ten rozdiel uz vtedy citit...(alebo nie?)
E46 325i + E60 550i
hele, na rovinu: spolu s -pj- jsme přesadali z jeho 330i (preface tj. N52 nepřímovstřik 190kW na non-RFT myslím 17") do mého brambora (poface, čili přímovstřk N53 200kW na 17" RFT) a nejsem si jistý, že jsem v chování podvozku postřehl rozdíl... věnoval jsem se spíš motoru (někde tu o tom píšu)... ale pokud tam nějaký rozdíl v podvozku a jeho chování byl, tak nebyl dramatický...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
IT na tu chvilu predsa nevadi, ak to nebude vzadu moc drhnut
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
PP> jestli se nemylim, tak jste byli na SS. tam jsou docela kvalitni silnice a rozdil mezi RFT a nonRFT neni tak citelny.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou