BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od Snowman000 »

OEM stav samozrejme vyhovuje, ale uz su to viac ako dva roky co ho mam a zacinaju sa dostavovat take tie schyzo pocity...proste clovek chce viac :P
Snazim sa teda veci ktore odchadzaju vymenit za nieco lepsejsie ak je mozne, nech mi nejaku tu radost este spravi a ukojil chutky na nieco salene ;)
Dany z typer fora nema problem aj s dorucenim na slovensko, ked uz by na to prislo? Iked to bude skor otazka priamo na neho...
Kazdopadne nemam bohuzial nikoho komu by som bol ochotny zverit experimenty s mojim autom ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jo to hodně pomáhá, když si najdeš někoho kdo tomu rozumí a ušetří ti spoustu slepých (a drahých) uliček. Kup ctr :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

No jo no, aj som si myslel, ze sak na BMW bude fachmanov plna prdel a ono nic...bud na nich nemam stastie, alebo som moc velky skrblik :D a CTR jedine ak mi zabezpecite prestavbu na RWD ;))

Tak som sa dnes trosku "nudil" a pustil sa zase do hladania ducha co sa mi furt hrava s motorom a nasiel som ho :ymhug:
Klasika najkasickejsia a vsetkym co mali M54-ku tak im bude znama a pre ostatnych je to jedna z hadiciek okolo separatora oleja...toho, ktory sa ma menit asi pri 180tisic km...moj vydrzal 275tisic, ja som ho tak trosku naivne povazoval uz za vymeneny, co mi bolo vyvratene ked mi prva z hadiciek ostala v ruke ;))
Obrázek
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

snowman: a ako sa to prejavovalo? :-)
E46 325i + E60 550i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak m4Zlik má ode neška non-RFT 19" papuče... :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:tak m4Zlik má ode neška non-RFT 19" papuče... :x
nene :D tak snad brzy nepichnes ;;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

samozřejmě mám i opravnou sadu.... na takové to domácí píchání...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

jancsi píše:snowman: a ako sa to prejavovalo? :-)
No to sa este uvidi,ked to zlozim dokopy :P
Dovodom hladania ale mal byt nestaly volnobeh, ktory najprv kolisaval, neskor mi padal na nezmyslne nizke otacky az sa dusil...
Kazdopadne sa odporuca ho spolu s hadickami vymenit pri cca 200 tisic a aj preventivne, vraj to moze aj paseku narobit.
Celkovo by to malo byt cca 5h hrania sa a diely mi zatial na 130ojro z BMW vychadzaju :P
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne pon 17 čer 18:07, celkem upraveno 1 x.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Aha. To mne trochakolisaju otacky na volnobeh ked prichadzam k semaforom na volnobeh. Ked zastavim uz je to ok. Robi mi to snad od zaciatku odkedy auto mam, zatial som to neriesil :-) Posledne dni ale mavam to, ze po nastupeni do auta chcem nastartovat tak mu chvilu trva kym nastartuje - asi niekam "pada" benzin. Lebo staci ked na chvilku predtym necham behat cerpadlo (2-3s) a motor nastartuje hned. Mrknem na nejake fora co to moze byt.
E46 325i + E60 550i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Jo presne to som mal aj ja :) a tiez som to neriesil, iked ma vytacalo, ze ked som v tej chvili dal za dva a chcel pridat, tak sa mi akoby pridusil... No az teraz sa to zhorsilo natolko, ze som si musel umelo drzat otacky plynom pri stati inak mi zacalo aj valce odpajat...
Viac info na to co som riesil - http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... 4fa0890e5f
Kedy tie tri videa su genialne ;)
To startovanie si u seba nepamatam...
Ale ak nebol u teba rieseny ten separator tak cim skor by som do toho radsej isiel...ten novy je uz uplne iny a aj tie hadice su pomenene, aby neztvrdli.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět