BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejede to špatně
Ale ten zvuk
Ale ten zvuk
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Každý samozřejmě jezdíme jinak a pod zábavou za volantem si představujeme něco jiného, ale já mám kabrioleta RWD s výkonem 105 koní (byť taky o pořádný kus lehčího než Z4) a výkon mi tam skoro nikdy nechyběl. Beztak se ani s windschottem nedá dlouhodobě jet víc než nějakých 120, u modernějšího auta možná 140 - 150, ale víc ne. A na to by 23i měla v pohodě stačit.
BTW dnes jsem byl na srazu veteránů s mou 630 CS, za celou cestu (asi 200km) jsem nejel rychleji než 130 a stejně jsem se velmi dobře bavil...
BTW 2: V Brně jsem potkal tohohle krasavce (520 E12) v nádherném stavu. Nezná někdo majitele?
BTW dnes jsem byl na srazu veteránů s mou 630 CS, za celou cestu (asi 200km) jsem nejel rychleji než 130 a stejně jsem se velmi dobře bavil...
BTW 2: V Brně jsem potkal tohohle krasavce (520 E12) v nádherném stavu. Nezná někdo majitele?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
@beau: thx
@pajj: 30kilo éček
bondéééé, fšici sa ti smějú, že máš potah silnější než auto pro zábavu....
a fčíl vážně: esli sa ně nepřestanete pošklebovat, taxa s váme nebudu kamarádith... fňuk, fňuk...
a fčíl vážně: esli sa ně nepřestanete pošklebovat, taxa s váme nebudu kamarádith... fňuk, fňuk...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Výběr motoru je každého věc, ale proč to pak znásilňovat nějakýma úpravama zpřevodování, které jsou ekonomickým nesmyslem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
tak, a už sa s váma nekamarádím...
Ono je to spis k placi, protože to pak dopada takhle a u me je ten rozdil jen 24hppavproch píše:@beau: thx
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
néééééé. kočárek už nééééé
dva pazgřiffci bohatě stačí, další už néééééé
dva pazgřiffci bohatě stačí, další už néééééé
Teda Bonde! To od tebe vůbec není pěkné I když tátovo STI se donedávna vyskytovalo v podobných podmínkách, jen kolem sebe melo asi 6 sad zavodnich gum jeste
BMW Driver M-B worker...