Ale no tak, je to jen vzpominka Ja Te mam rad i kdyz bourasBond007 píše: premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
nice foto, nice story
Na tech fotkach me tesi, ze jsem porad stejnej fesak
já jsem byl s Mouchojem na tom potoce za Čkyní se podívat, a doteď nechápu jak to mezi těmi stromy do toho potoka dostal a někde mám kousek M-ka na památku, bylo tam toho ještě dost
něco jako ostatky svatého Václava ?Prasík píše:já jsem byl s Mouchojem na tom potoce za Čkyní se podívat, a doteď nechápu jak to mezi těmi stromy do toho potoka dostal a někde mám kousek M-ka na památku, bylo tam toho ještě dost
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Vidím, že tu jsou zkušení uživatelé Je nutno u normální verze Z4 Coupe trvat na M podvozku? Je rozdíl stejně významný jako u 3-er? A koukali byste na najeté km nebo na to kolika rukama auto prošlo? Docela mi zaráží, co jich je v SRN na prodej? Co je může být důvodem a co jiného asi chtějí koupit či koupili? Nastolil jsem dost témat, co? Ze všech možností pro letní víkendovku se mi zdá nej. I když jí pro nedostatek času koupím asi až na podzim Ale třeba se na podzim dotkne cena dna
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Velká porce kilometů by mi nevadila. Jednak nemám obsesi jako PJ, druhak mám docela pozitivní zkušennosti s velkými nájezdy benzínových ne-M BMW a není v tom žádný problém, třeťak stejně si vždycky přispůsobuju auto podle potřeb a konec životnosti komponentů je pro to optimální.jerry píše:Vidím, že tu jsou zkušení uživatelé Je nutno u normální verze Z4 Coupe trvat na M podvozku? Je rozdíl stejně významný jako u 3-er? A koukali byste na najeté km nebo na to kolika rukama auto prošlo? Docela mi zaráží, co jich je v SRN na prodej? Co je může být důvodem a co jiného asi chtějí koupit či koupili? Nastolil jsem dost témat, co? Ze všech možností pro letní víkendovku se mi zdá nej. I když jí pro nedostatek času koupím asi až na podzim Ale třeba se na podzim dotkne cena dna
S tím cenovým dnem nevím. Ceny Z4C poslední měsíce padaly dolů a docela se přiblížili 130i u který teď klesá cena docela zvolna, případně Z3C 3,0i u kterých je cena prakticky konstantní. Je možný, že se na podzim dostaneš do místa zlomu kdy se strmý pokles cen zvolní. Ale dno to nebude.
RWD
ztuhne volant, rychlejší reakce plynu a zdá se mi že i zvukový projev se změní
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Dík. To 130i asi nemá, že?acer.t píše:ztuhne volant, rychlejší reakce plynu a zdá se mi že i zvukový projev se změní
RWD