BMW Z4 Coupe

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Z4 Coupe

Příspěvek od pjanda »

Bond007 píše: premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;)
Ale no tak, je to jen vzpominka :) Ja Te mam rad i kdyz bouras ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

nice foto, nice story :-bd
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

Na tech fotkach me tesi, ze jsem porad stejnej fesak :)
Prasík
Řidič začátečník

Příspěvek od Prasík »

já jsem byl s Mouchojem na tom potoce za Čkyní se podívat, a doteď nechápu jak to mezi těmi stromy do toho potoka dostal :D a někde mám kousek M-ka na památku, bylo tam toho ještě dost :D
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Prasík píše:já jsem byl s Mouchojem na tom potoce za Čkyní se podívat, a doteď nechápu jak to mezi těmi stromy do toho potoka dostal :D a někde mám kousek M-ka na památku, bylo tam toho ještě dost :D
něco jako ostatky svatého Václava ? :-B
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vidím, že tu jsou zkušení uživatelé :D Je nutno u normální verze Z4 Coupe trvat na M podvozku? Je rozdíl stejně významný jako u 3-er? A koukali byste na najeté km nebo na to kolika rukama auto prošlo? Docela mi zaráží, co jich je v SRN na prodej? Co je může být důvodem a co jiného asi chtějí koupit či koupili? Nastolil jsem dost témat, co? Ze všech možností pro letní víkendovku se mi zdá nej. I když jí pro nedostatek času koupím asi až na podzim :D Ale třeba se na podzim dotkne cena dna ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

jerry píše:Vidím, že tu jsou zkušení uživatelé :D Je nutno u normální verze Z4 Coupe trvat na M podvozku? Je rozdíl stejně významný jako u 3-er? A koukali byste na najeté km nebo na to kolika rukama auto prošlo? Docela mi zaráží, co jich je v SRN na prodej? Co je může být důvodem a co jiného asi chtějí koupit či koupili? Nastolil jsem dost témat, co? Ze všech možností pro letní víkendovku se mi zdá nej. I když jí pro nedostatek času koupím asi až na podzim :D Ale třeba se na podzim dotkne cena dna ;)
Velká porce kilometů by mi nevadila. Jednak nemám obsesi jako PJ, druhak mám docela pozitivní zkušennosti s velkými nájezdy benzínových ne-M BMW a není v tom žádný problém, třeťak stejně si vždycky přispůsobuju auto podle potřeb a konec životnosti komponentů je pro to optimální.

S tím cenovým dnem nevím. Ceny Z4C poslední měsíce padaly dolů a docela se přiblížili 130i u který teď klesá cena docela zvolna, případně Z3C 3,0i u kterých je cena prakticky konstantní. Je možný, že se na podzim dostaneš do místa zlomu kdy se strmý pokles cen zvolní. Ale dno to nebude.
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Co dělá tlačítko SPORT v Z4C 3,0Si?
RWD
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

ztuhne volant, rychlejší reakce plynu a zdá se mi že i zvukový projev se změní
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

acer.t píše:ztuhne volant, rychlejší reakce plynu a zdá se mi že i zvukový projev se změní
Dík. To 130i asi nemá, že?
RWD
Odpovědět