BMW Divize
Re: BMW Divize
jancsi: sorry, ale to je pěkná hovadina ... dle spritmonitoru má 550i spotřebu 14 litrů a 530i 10,5 ... to že se Bond s 550i v manuálu dokáže občas spotřebou přiblížit k 530xi s automatem ( ) a čtyřkolkou na tom nic nemění
no a pak je tu ještě problém (pro mě významnější) s výběrem a pořizovací cenou
no a pak je tu ještě problém (pro mě významnější) s výběrem a pořizovací cenou
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ze zrovna Bond bude jezdit se spotřebou půlmotoru bych si nikdy neřekl...leda v případě, že jedna verze by byla výrazně podmotorovaná a druhá by Agentovi seděla arnie máš to asi podmotorovaný.
Slow and serious
půlmotor, jo? takže celej motor je akorát v 760i?
podmotorovaný to mám, může za to automat (ale opravdu pochybuju, že bond s 550i jezdí dlouhodobě se stejnou spotřebou, jak mají 530i)
podmotorovaný to mám, může za to automat (ale opravdu pochybuju, že bond s 550i jezdí dlouhodobě se stejnou spotřebou, jak mají 530i)
prave ze nie je som v tom hlavou predkupna kontrola v servise ukazala ze motor nie je uplne v cajku (ventily, na prejave to nebolo poznat, mierne to kurilo - v hale, v zime pri skusobnej jazde to dymilo ako bezny benzin), takze sam teraz hladam (alebo skor mam objednane).Snowman000 píše:to Jancsi: Takze uz je doma 550iA? Ak ano tak gratulujem, no fakt by nebola byvala bola lepsia volba ten manual?
A 325i ide do sveta?
Inak 325i asi nepojde do sveta, mam to auto rad, a je fakt v cajku - myslim, ze by mi to nikto nezaplatil. skusim nechat nejak v blizkej rodine. Takze zatial je to stale kazdodenna radost v E46
E46 325i + E60 550i
já myslel, že más 525iXA tak to promin, noooo... a jinak ano cely Tvuj motor je v 760i
Slow and serious
jancsi: E46 rulezz ... uvidíš sám, teď seš sice nadšený z brutálního motoru v 550i, ale až to vyprchá, tak se ještě rád projedeš v lehkonohé troječce
a eště v kombajnu, ne?KoPP píše:já myslel, že más 525iXA tak to promin, noooo...
Koukám, že musím nahnat ještě 400 příspěvků, aby se mi změnil rank ... bo "letec" na mě sedí rozhodně víc, než mistr volantu
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak aspon sanca hladat aj ten manual A co tam bolo s tymi ventilmi? Sam mam niekedy pocit ze mi to v zime moc dlho dymi ?!jancsi píše:prave ze nie je som v tom hlavou predkupna kontrola v servise ukazala ze motor nie je uplne v cajku (ventily, na prejave to nebolo poznat, mierne to kurilo - v hale, v zime pri skusobnej jazde to dymilo ako bezny benzin), takze sam teraz hladam (alebo skor mam objednane).
Inak 325i asi nepojde do sveta, mam to auto rad, a je fakt v cajku - myslim, ze by mi to nikto nezaplatil. skusim nechat nejak v blizkej rodine. Takze zatial je to stale kazdodenna radost v E46
A tieto nase E46-ky uz asi nik nekupi za rozumny peniaz teda, kym sa to nerozpadne
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...