BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Arnie J
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Arnie J »

jancsi: sorry, ale to je pěkná hovadina ... dle spritmonitoru má 550i spotřebu 14 litrů a 530i 10,5 ... to že se Bond s 550i v manuálu dokáže občas spotřebou přiblížit k 530xi s automatem ( :-( ) a čtyřkolkou na tom nic nemění ;-)

no a pak je tu ještě problém (pro mě významnější) s výběrem a pořizovací cenou
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

ze zrovna Bond bude jezdit se spotřebou půlmotoru bych si nikdy neřekl...leda v případě, že jedna verze by byla výrazně podmotorovaná a druhá by Agentovi seděla :D arnie máš to asi podmotorovaný.
Slow and serious
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

půlmotor, jo? takže celej motor je akorát v 760i? :D

podmotorovaný to mám, může za to automat (ale opravdu pochybuju, že bond s 550i jezdí dlouhodobě se stejnou spotřebou, jak mají 530i)
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Snowman000 píše:to Jancsi: Takze uz je doma 550iA? ;) Ak ano tak gratulujem, no fakt by nebola byvala bola lepsia volba ten manual? :P
A 325i ide do sveta?
prave ze nie je :-( som v tom hlavou :-) predkupna kontrola v servise ukazala ze motor nie je uplne v cajku (ventily, na prejave to nebolo poznat, mierne to kurilo - v hale, v zime pri skusobnej jazde to dymilo ako bezny benzin), takze sam teraz hladam (alebo skor mam objednane).

Inak 325i asi nepojde do sveta, mam to auto rad, a je fakt v cajku - myslim, ze by mi to nikto nezaplatil. skusim nechat nejak v blizkej rodine. Takze zatial je to stale kazdodenna radost v E46 :-)
E46 325i + E60 550i
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

já myslel, že más 525iXA tak to promin, noooo... a jinak ano cely Tvuj motor je v 760i :P
Slow and serious
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

jancsi: E46 rulezz ... uvidíš sám, teď seš sice nadšený z brutálního motoru v 550i, ale až to vyprchá, tak se ještě rád projedeš v lehkonohé troječce :D
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

KoPP píše:já myslel, že más 525iXA tak to promin, noooo...
a eště v kombajnu, ne? :D
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Koukám, že musím nahnat ještě 400 příspěvků, aby se mi změnil rank ... bo "letec" na mě sedí rozhodně víc, než mistr volantu :D
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

radej kombajn 2,5i nez 3.0i sedan v Xdrivu a automatu :P
Slow and serious
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

jancsi píše:prave ze nie je :-( som v tom hlavou :-) predkupna kontrola v servise ukazala ze motor nie je uplne v cajku (ventily, na prejave to nebolo poznat, mierne to kurilo - v hale, v zime pri skusobnej jazde to dymilo ako bezny benzin), takze sam teraz hladam (alebo skor mam objednane).

Inak 325i asi nepojde do sveta, mam to auto rad, a je fakt v cajku - myslim, ze by mi to nikto nezaplatil. skusim nechat nejak v blizkej rodine. Takze zatial je to stale kazdodenna radost v E46 :-)
Hmmm, tak aspon sanca hladat aj ten manual ;) A co tam bolo s tymi ventilmi? Sam mam niekedy pocit ze mi to v zime moc dlho dymi ?! :-\

A tieto nase E46-ky uz asi nik nekupi za rozumny peniaz teda, kym sa to nerozpadne :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět