BMW Divize
Re: BMW Divize
uvidime u mna sa pri E46 R6 pri pomysleni na vymenu ukazovala len 550i/545i (predsa 3 deti, ten priestor by uz stacil, nemusel by som 2.auto voyager, mohol by som mat stale len jedno)..
ked sa zajtra ukaze, ze je auto v poho, a mna neodradi velkost(mrstnost) tak kupujem a potom poreferujem
kratky edit: chcel som menit na E90, ale nijak ma to auto nepresvedcilo, preto ked uz, tak toto. Ale je mozne, ze to nebude uz tak zabavne a vsetko nadsenie vyprcha, a zostanem pri tom com mam urcite poreferujem.
ked sa zajtra ukaze, ze je auto v poho, a mna neodradi velkost(mrstnost) tak kupujem a potom poreferujem
kratky edit: chcel som menit na E90, ale nijak ma to auto nepresvedcilo, preto ked uz, tak toto. Ale je mozne, ze to nebude uz tak zabavne a vsetko nadsenie vyprcha, a zostanem pri tom com mam urcite poreferujem.
E46 325i + E60 550i
To auto je skvely a proto ho mam... Nenapadny torpedo... Nevim jak stary mas deti, ale dve tam nalozim tak tak,teda i s jejich matkou
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
deti su 2, 8, 10. A matka sedi v predu t.j. 1 detska sedacka + dva len take podsedacky. a do E46 to vzadu nedam. Do E60 by sa to malo zmestit.
Naposledy upravil(a) jancsi dne stř 27 úno 21:05, celkem upraveno 1 x.
E46 325i + E60 550i
Matku ?Bond007 píše:My ji vozime v kufru:))
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Jo,zena za volant nepatriacer.t píše:Matku ?Bond007 píše:My ji vozime v kufru:))
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
E60 není zrovna velké auto, takže to jste docela skromní.. znám případ kdy 2 a dítě se nemůžou vejít do lang phaetonu
Pravda vyděsí
ano, to poznam mam brachu v USA. bol som parkrat unho. Ma mazdu6 3.0V6, ale to je tak auto prenho do prace. Ked chce vyrazit rodina (2+2) tak jedine Ford Explorer co maju doma kazdy to ma inak.Brus píše:E60 není zrovna velké auto, takže to jste docela skromní.. znám případ kdy 2 a dítě se nemůžou vejít do lang phaetonu
E46 325i + E60 550i
Já třeba vůbec nemám sklopné
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!