BMW Divize
Re: BMW Divize
no jestli to byl ještě automat, tak to je hotovo ... btw. a jak jako jezdí 116d s automatem?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Jo, byl to automat. No 116d jezdi jeste o rad pomalejc, ale aspon pri tom nezere a nikdo od toho nic neceka. Jako premistovadlo dobry, lepsi nez golf, focus, oktavka, jako auto pro zabavu jen kdyz nasneziArnie J píše:no jestli to byl ještě automat, tak to je hotovo ... btw. a jak jako jezdí 116d s automatem?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
tak 320xdA by taky nemusela žrát nějakou dardu
jinak já se na vlastní kůži přesvědčil, že automat už ne, je to zabiják dynamiky i spotřeby, nemluvě o tom, že když člověk chce, aby to jelo tak, jak chci já, tak stejně musím celou dobu řadit sám
jinak já se na vlastní kůži přesvědčil, že automat už ne, je to zabiják dynamiky i spotřeby, nemluvě o tom, že když člověk chce, aby to jelo tak, jak chci já, tak stejně musím celou dobu řadit sám
jako pro někoho normálního je to super, ale já dlouho normálně jet nevydržím
Dokud bude pěkná a bezproblémová Odhadem tak za 3 roky bych to chtěl vyměnit za F30 v manuálu. Motor ještě nevim, ideální by byla samozřejmě 335i, ale nezavrhuju ani třeba 325d, protože upřímně řečeno, E46 byla i s blbým 20d o dost akčnější než E60 530xiA.
Kdo by to byl rek´?Arnie J píše:Dokud bude pěkná a bezproblémová Odhadem tak za 3 roky bych to chtěl vyměnit za F30 v manuálu. Motor ještě nevim, ideální by byla samozřejmě 335i, ale nezavrhuju ani třeba 325d, protože upřímně řečeno, E46 byla i s blbým 20d o dost akčnější než E60 530xiA.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ale ona je radost v tom jezdit, jen je to jiná radost, než jsem byl zvyklý