BMW Divize
Re: BMW Divize
ale prd, neměl tam napsaný nic, ale mělo to jednu kulatou koncovku vlevo a jednu vpravo, taxem si myslel že 735d, protože všechny 35d to mají takle... tak to bylo asi něco jinýho, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
hele jiný dotaz ... včera během asi 7km jízdy mi to v iDrivu nechtělo ukázat hladinu oleje, furt to psalo něco ve smyslu, že se ještě zjišťuje ... je to ok? jak daleko musím jet, aby to něco ukázalo? bo když jedu někam dál, tak na to vždycky zapomenu
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
si myslím, že chyba je v samotné existenci teho idrivu.... dybys ho neměl, nic by tě to nenutilo zjištovat, tím pádem bys byl fklidu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je to ok, trva to niekolko minut po nastartovani(do 10 minut cca), nez je meranie oleja dostupne.Arnie J píše:hele jiný dotaz ... včera během asi 7km jízdy mi to v iDrivu nechtělo ukázat hladinu oleje, furt to psalo něco ve smyslu, že se ještě zjišťuje ... je to ok? jak daleko musím jet, aby to něco ukázalo? bo když jedu někam dál, tak na to vždycky zapomenu
BTW kontrola oleja nie je len na iDrive
no já jezdil asi tak těch 10 minut ... a kde ještě je kontrola oleje?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
V autach bez iDrivu v BC, tak som to myslel
Nechtels napsat xdrivu?:)pavproch píše:si myslím, že chyba je v samotné existenci teho idrivu.... dybys ho neměl, nic by tě to nenutilo zjištovat, tím pádem bys byl fklidu...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW