BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
To PP: Nieco taketo by fakt byt nemohlo?
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... &sk=t&sd=a
PS: Je tam zaujimave video proti S5
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... &sk=t&sd=a
PS: Je tam zaujimave video proti S5
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Děkuji za radu. Já už to málem koupil...jancsi píše:vasco, nic v zlom, ale po tomto ma neprekvapuje ze Z4M je pre Teba z mnohych dovodov nie najlepsia volbavasco píše:
Nicméně, 6GC je obrovitánská nádhera, ale tak mně se až na X1 líbí nesmírně celá aktuální modelová nabídka, takže vlastně nic nečekáného se nekoná...
@snow: ne, scu něco menšího s větrem ve vlasech
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mohol by som sa aj ja please ozvat?Bond007 píše:polovicaty reseni nemaji cenu
mel bys vyzkouset Z4M a uvidis ze nebudes chtit nic jinyho kdybys byl v brne, dej vedet
No nie ze by ma Z4 M nelakala, to praveze fakt moc, no radsej by som zazil 550i s manualom ak bude mozne
Za oplatku nic ponuknut velmi neviem, akurat tak 325-ku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jedině E89pavproch píše:@snow: ne, scu něco menšího s větrem ve vlasech
Navíc jde zcela pohodlně a bez omezování používat jako celoroční auto...
pěkný stěhovák/potah i na ježdění na lyže za slušný peníz, akorát, že s automatem...
na bmwklubu.cz na můj poslední "výkřik" nikdo neragoval, tak to zkusím i tady...
pavproch píše:Čímdáltímvíc se fakt moje oko kloní k e89.... ale nerad bych se připravil o sheer driving pleasure...
Takže zkusím tu svou otázku položit ještě jinak: je e89 z hlediska řidičských pocitů (komunikativnost řízení, reakce plynového pedálu, čitelnost, ovladatelnost, mrštnost) aspoň srovnatelná s 3er e9x?
Vysvětlivka: s láskou vzpomínám na e36 (sedan) 318i MR1997, která mi řidičsky dávala opravdu hoooodně moc.... současná e91 330ixT sa temu sice dost blíží, ale ta e36 se mnou "mluvila" víc.... ale na druhou stranu asi už stárnu, tak m i ty chybějící řidičské zážitky komfort modernější e91 téměř nahrazuje ...
Navrhuju primou srovnavacku s vascem:) pokud to prijme, muzes si udelat nazor sam...pavproch píše:na bmwklubu.cz na můj poslední "výkřik" nikdo neragoval, tak to zkusím i tady...
pavproch píše:Čímdáltímvíc se fakt moje oko kloní k e89.... ale nerad bych se připravil o sheer driving pleasure...
Takže zkusím tu svou otázku položit ještě jinak: je e89 z hlediska řidičských pocitů (komunikativnost řízení, reakce plynového pedálu, čitelnost, ovladatelnost, mrštnost) aspoň srovnatelná s 3er e9x?
Vysvětlivka: s láskou vzpomínám na e36 (sedan) 318i MR1997, která mi řidičsky dávala opravdu hoooodně moc.... současná e91 330ixT sa temu sice dost blíží, ale ta e36 se mnou "mluvila" víc.... ale na druhou stranu asi už stárnu, tak m i ty chybějící řidičské zážitky komfort modernější e91 téměř nahrazuje ...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jj, minimálně s polovinou Tvýho návrhu už tak nějak najisto počítám...
Jakože budem porovnávat starou Z4M s novou Z4 nonM? To klidně můžem, jsem pro, ale nemyslím si, že by to k něčemu bylo, když Pavel zvažuje pouze nonM verze obou generací.
Pokud se bavíme o porovnávání E9x a E89, tak na tom už jsme s Pavlem dávno domluvení, jen čekáme na lepší počasí...
Pokud se bavíme o porovnávání E9x a E89, tak na tom už jsme s Pavlem dávno domluvení, jen čekáme na lepší počasí...