BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

kuju

zkusím to jinak:

mám zkušenost "sheer driving pleasure" (a strašně rád na ni vzpomínám) s e36, e46 neznám a fčíl mám e91 xDrive, o které všicjhni říkají, jaká je to řidičsky katastrofa, ale přitom mi velmi, ale velmi připomíná e36 a poskytuje mi dostatek řidičského uspokojení (dyž teda zrovna funguje, což je jiná)

jo a jezdit s tím hodlám po dálnicích minimálně, hlavně okresky a pak taky v létě do TA3....

v tomto úhlu pohledu a použití se mám teda spíš koukat po změkčilé e89 nebo zůstat u "old school" e85?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

Denní komfortní potah přece už máš, volil bych starší generaci Z4 //M, nejlépe Coupé, pokud je nebe nad hlavou podmínkou, pak roadster. Tady není moc o čem. Nová generace je vyměklá a pokud jde o mě, pro kombinaci komfortu bych radši jezdil v MB SL než v nové Z4 35i.

O runflatech se nebavím, každý rozumný člověk ví, že pokud jsou 17" runflat jako prkno, zatímco na 19" s klasickou bočnicí je to pohoda, je nesmysl tohoto parazita na podvozku celoročně trpět jen proto, že jednou za 100.000 km budu muset kvůli defektu pneu zavolat asistenci, kterou mám zdarma k povinnému...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak sem neska na bmwklubu.cz našel vlákno, jehož obsah mě mile překvapil.... esli sem to pochopil správně, tak FAKT mám v autí HYDRAULICKÝ posilovač.... :x
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a zpět k Z4: chlopi, dyž já nevím co scu.... já si totiž scu nejenom pořádně zařídit a užívat jízdu, ja si scu užívat i při pohledu na stojící zdroj radosti zvenčí.... :ymblushing:

mno, udělám to takle: až roztajou sněhy (doufám, že to bude za hoooooodně dlůůůůůůůho) půjdu si sjet jak s e85 3.0i tak e89 3.0i (jízdu s novější generací už mám slíbenou a s tou starší vlastně taky....) porovnám a pak sa rozhodnu.... :p

btw - viz moje překvapivé zjištění výše: e85 má hydro a e89 elektro?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Jak jsme se bavili, zatím to nech koňovi, počkej do jara, pak si sjedeš obě káry a kdyžtak holt koupíš E85, když ti nová Z4 nesedne, ale docela o tom pochybuju... ;-) Jestli bude na štědrej den hezky, tak si asi dám krátkou projížďku bez střechy... :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:a zpět k Z4: chlopi, dyž já nevím co scu.... já si totiž scu nejenom pořádně zařídit a užívat jízdu, ja si scu užívat i při pohledu na stojící zdroj radosti zvenčí.... :ymblushing:

mno, udělám to takle: až roztajou sněhy (doufám, že to bude za hoooooodně dlůůůůůůůho) půjdu si sjet jak s e85 3.0i tak e89 3.0i (jízdu s novější generací už mám slíbenou a s tou starší vlastně taky....) porovnám a pak sa rozhodnu.... :p

polovicaty reseni nemaji cenu :)
mel bys vyzkouset Z4M a uvidis ze nebudes chtit nic jinyho :) kdybys byl v brne, dej vedet :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Hele, Z4M není žádná víkendovka, už vůbec ne pro starýho chlapa, jako je pavproch ;-) :D Tvrdý to je, hlučný to je, divnej interiér z divných materiálů, no já bych to vážně nechtěl. To raději Z4 23iA než starou Z4M... :D
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

vasco píše::D :D

Nicméně, 6GC je obrovitánská nádhera, ale tak mně se až na X1 líbí nesmírně celá aktuální modelová nabídka, takže vlastně nic nečekáného se nekoná... :)
vasco, nic v zlom, ale po tomto ma neprekvapuje ze Z4M je pre Teba z mnohych dovodov nie najlepsia volba :-)
E46 325i + E60 550i
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Bond007 píše:
pavproch píše:a zpět k Z4: chlopi, dyž já nevím co scu.... já si totiž scu nejenom pořádně zařídit a užívat jízdu, ja si scu užívat i při pohledu na stojící zdroj radosti zvenčí.... :ymblushing:

polovicaty reseni nemaji cenu :)
mel bys vyzkouset Z4M a uvidis ze nebudes chtit nic jinyho :) kdybys byl v brne, dej vedet :)
jsem v brně, svezeš mě? :D
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Já taky L-)
Na oplátku nabízím svezení v 630 CS, ale až na jaře.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět