BMW Divize
Re: BMW Divize
mělo by stačit sundat přední kolo ... to je otázka pár sekund
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak na E90 mam taky sklopne, ale vic, nez 1 bych tam asi nedal... respektive by to byl takovy porod, ze radsi dam nosic na strechu, ted ty novy Thule sou super - cca 5 min a na 2 jsou an strese - a kolo hned uvnitr/venku. Samozrejme nejde si s tim pak ject zablbnout, ale to ani, kdyz sou uvnitr - par zatacek a bud interier nebo kolo to podle me odnese.
BMW Driver M-B worker...
Tak tak... inak aj do SUV som ltt nalozil 2 biky s prednym kolesom dole... Ako dali by sa aj 3 ale to by bolo fakt o drzku - hlavne sa do seba "zamotaju" a tak a potom to rozoberat je utrpenie.
tohle by mě docela zajímalo pro E60 sedan. když sundám přední i zadní kolo, dám tam nějak 2 kola? je jedno jestli do kufru nebo na zadní sedadla.
vozím běžně v aurisu 2 kola, se sundaným předním kolem, ale tam jsou sklopné zadní sedačky a pak ta plocha je větší.
vozím běžně v aurisu 2 kola, se sundaným předním kolem, ale tam jsou sklopné zadní sedačky a pak ta plocha je větší.
Pravda vyděsí
další problém kola na střeše je krádež - v CZ a SK velmi aktuální a mít to pořád na očích je opruz.NoSwear píše:Tak na E90 mam taky sklopne, ale vic, nez 1 bych tam asi nedal... respektive by to byl takovy porod, ze radsi dam nosic na strechu, ted ty novy Thule sou super - cca 5 min a na 2 jsou an strese - a kolo hned uvnitr/venku. Samozrejme nejde si s tim pak ject zablbnout, ale to ani, kdyz sou uvnitr - par zatacek a bud interier nebo kolo to podle me odnese.
Pravda vyděsí
přesně tak, chci to mít prostě zavřené v autě
a v E60 je od pohledu zhruba tolik místa, co v té mazdě, takže pokud jdou sklopit sedačky, tak tam podle mě 2 kola dáš vcelku snadno
a v E60 je od pohledu zhruba tolik místa, co v té mazdě, takže pokud jdou sklopit sedačky, tak tam podle mě 2 kola dáš vcelku snadno
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No 2 biky sme pravidelne vozili vo Fobii a aktualne v HaTaPke Pole a to bez akehokolvek rozoberania...a E91 ich dva zhltla uplne v pohode, aj treti by sa urcite zmestil ( len kam ten 3 cyklista )...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ako das do Polo 2 biky bez rozoberania? Normalne MTB 26"
pche, my sme vozili v dáčii 5 bajků 26" (rozebraných) a 4 lidi....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mě by spíš zajímalo jak jsou na tom sedany.Snowman000 píše:No 2 biky sme pravidelne vozili vo Fobii a aktualne v HaTaPke Pole a to bez akehokolvek rozoberania...a E91 ich dva zhltla uplne v pohode, aj treti by sa urcite zmestil ( len kam ten 3 cyklista )...
Pravda vyděsí