BMW Divize
Re: BMW Divize
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
@charger: Jj ten nejsilnejší diesel. Točit se to dalo na naftu hezky, ale stejně to brzo chcíplo a zátah to nemělo. Možná to byla nějaká umřelá verze těžko říct, ale porovnávali jsme to v přimce z nuly i na dynamiku a i30 byla rychlejší jen díky delším převodům.
Ale měl jsem "čest" jen jednou tak nemůžu až tak objektivně soudit.
Ale měl jsem "čest" jen jednou tak nemůžu až tak objektivně soudit.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Jo on to byl diesel...ten mi taky nepřipadá, že by moc jel no, to pak už trochu chápu
Ain´t nobody got time for that
Spletl jsem vykon, melo to mit 94kW
AR166V6, F850 Special
to je jedno, hlavně že to chrochtá, jede jak z praku, táhne vocpodu a jezdí za hubičky... jo a nekouří to vůbec....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak i velký náhody se stávajíSnowman000 píše:To MJ: Mas SZ...bola by to teda velka nahoda ak je to on, ale biela Octa 1,8 TSI sedi
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak mame spolocny referencny voz...
Ocakavam vysledok duelu 323i vs biela Octa 1,8TSI
Ocakavam vysledok duelu 323i vs biela Octa 1,8TSI
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman: mal som sluzobnu oktavku 1.8T, a 325i malo navrch furt. Mimo to, Praha - KE, cca za 5,5h (aj s nejakou zastavkou), s O1,8T za 15l, s 325i za 11l. BMW R6 je v tomto rezime fakt neskutocne auto.
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky za porovnanie...staru Octu 1,8T sme mali aj my onoho casu ako sluzobaka a to sa porovnavat neda ani podvozkovo a ani motorovo...
Zazil som ho aj v Exeu kedy som sa snazil udrzat kolegu na motorke (neuspesne)...kazdopadne to tahalo vyrazne horsie ako moja 325i a vysledna spotreba bola nieco cez 17l ( s tym ze cez dediny to bolo spolocensky spravne 60:) )...
1,8TSI je ale uz niekde inde vykonstne, ani nie tak na papieri ako pocitovo a aj spotrebovo kym to clovek nedusi, no aj vtedy to uz neni taky extrem ako bezne turba ( asi tou prevodovkou do 320;)) )
O setrnosti R6 suhlas, cez 12l som sa na dlhsej trase este nedostal. Aj pri mojej pravidelnej trase BA - BJ, kt. bezne davam za 3:30 byva okolo 10...
Ale co sa tyka rychlosti tak mam pochybnosti, asi preto ze inu 325i som nezazi, iked sa ta moja rozpohybovala az k real 240km/h
Zazil som ho aj v Exeu kedy som sa snazil udrzat kolegu na motorke (neuspesne)...kazdopadne to tahalo vyrazne horsie ako moja 325i a vysledna spotreba bola nieco cez 17l ( s tym ze cez dediny to bolo spolocensky spravne 60:) )...
1,8TSI je ale uz niekde inde vykonstne, ani nie tak na papieri ako pocitovo a aj spotrebovo kym to clovek nedusi, no aj vtedy to uz neni taky extrem ako bezne turba ( asi tou prevodovkou do 320;)) )
O setrnosti R6 suhlas, cez 12l som sa na dlhsej trase este nedostal. Aj pri mojej pravidelnej trase BA - BJ, kt. bezne davam za 3:30 byva okolo 10...
Ale co sa tyka rychlosti tak mam pochybnosti, asi preto ze inu 325i som nezazi, iked sa ta moja rozpohybovala az k real 240km/h
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
nesháněl tady náhodou někdo docela nedávno pětku v benzínu s automatem?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.