BMW Divize
Re: BMW Divize
jj černá barva není problém
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Copak se nám to tady objevilo na prodej:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_3/320si-12130799.html
http://www.tipcars.com/bmw-rada_3/320si-12130799.html
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ta 320si uz se prodava pekne dlouho...
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
nj, kdo by chtěl dvoulitr jinak to je v poho cena, i kdyby to byla obyč 320i, ne? pokud je teda to auto v pořádku
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
breadvan: To je možné, musím říct že české inzertní servery moc pravidelně nesleduju.
Ale všiml jsem si, že v Německu je těch 320si na prodej docela dost, vzhledem k tomu, že celkově jich vyrobili 2.500 (nebo možná 2.600). A hned několik nabízených má "Motorschaden", takže ten motor zřejmě bude citlivý...?
Arnie: Ne, na normální 320i by to bylo šíleně moc, za tyhle peníze je (přinejmenším v Krautlandii) klidně 330i.
Ale všiml jsem si, že v Německu je těch 320si na prodej docela dost, vzhledem k tomu, že celkově jich vyrobili 2.500 (nebo možná 2.600). A hned několik nabízených má "Motorschaden", takže ten motor zřejmě bude citlivý...?
Arnie: Ne, na normální 320i by to bylo šíleně moc, za tyhle peníze je (přinejmenším v Krautlandii) klidně 330i.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
is je ta odlehčená verze kastle a zvýšený výkon motoru, co?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
20si je skvely auto na techniku. Clovek pro nej musi byt staveny, aby si ho uzil. Neni to auto dobry na predjizdeni, rychlost v primce, ale diky sve vaze je to paradni stroj na okresky a predevsim technicke okruhy. Jinak je lehci a vykonejsi nez 20i navic ma tu krasnou karbonovou cast motoru. Nicmene ja jsem zastancem teorie R6+ nenahradis!
BMW Driver M-B worker...
pavproch: On je to spíš úplně překopaný motor - vysokootáčkový, kratší zdvih, větší vrtání a karbonové sání. Zbytek auta je víceméně normální, brzdy z 330i, M paket.
Hlavně je to homologační speciál pro WTCC z limitované série 2.500 (nebo 2.600 ks). Sběratelsky zajímavé auto, tedy pokud je v dobrém stavu a nezbastlené.
Láká mě to se v tom alespoň projet. Já mám auto-kuriozity a podivnosti rád
Hlavně je to homologační speciál pro WTCC z limitované série 2.500 (nebo 2.600 ks). Sběratelsky zajímavé auto, tedy pokud je v dobrém stavu a nezbastlené.
Láká mě to se v tom alespoň projet. Já mám auto-kuriozity a podivnosti rád
Svezt se v tom neni problem, setkal jsem se (napriklad i v mnou proklinanych AAA), ze si to auto pujcit na hodku - dve neni vubec problem. Je to preci jen auto jiz s cenou kolem 500 tis a pokud clovek do toho bazaru neprijede vylozene ve Favoritu (tim nechci tento vuz nijak urazit) tak neni problem se zapujckoubeaumont píše: Láká mě to se v tom alespoň projet. Já mám auto-kuriozity a podivnosti rád
BMW Driver M-B worker...
Uvidíme. Akorát aby to nebylo pryč, než se zase dostanu do Prahy.