Hej...
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Jo, dodatek: Neska sem s prodejcem pořešil ty zimní kola = budou to opravdu plechy 17" a k nim zimní Dunlopy - na ty sem zvjedff, co se pamatuju, tak ve firmě (ani já soukromě) nikdo zimní Dunlopy ešče neměl.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to ma z VW len predny/zadny znak a volant...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ale tak caddy je spraveny naopak, nie? Vw auto a ford logo... Nie?
Tak kolega už je někde na cestě s novým Caddym od prodejce sem k nám, zítra už není na DI volný termín, v pondělí ho postavíme na značky.
Neska sem chtěl toho nového Caddyho "vytunit" (aby yezdil s o 2 litry menší spotřebou a o 30kmph rychleji = samolepka/firemní logo na prtelce) a.... zhavaroval sem - loga mám v zásobě několik kousků, bohužel ale r.v. 2010 = samolepka už není samolepka ale nelepka. Neska ty věci nic nevydrží. Objednány nové.
Tak starý Caddy už není. Právě si ho nový majitel naložil/odvezl. R.I.P.
Tak jo, (nový) Caddy už má RZ, vzhůru do dalších 12-ti let (= jako dobře sloužil ten starý).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tak pomaly vyzera, ze pridem o Passata. Alebo inak, vratim ho povodnemu uzivatelovi ktory bude potrebovat tento typ a velkost povozu viac...
Ja za odmenu podedim od mamky Abarth 500 bez SS paketu, ktory ale pojde na inzerat, ale ak by niekto chcel tak ju pustim rad tu na AF. Je to fajna hracka, ale 3dv. a nulovy priestor nie je moc ideal pre nas. Tez nastal cas uz fakt pustit do sveta MX-5 tak ak by ti niekto chcel tak aj o tu sa tu mozete pobit
No a mne ostane kupit nejaky 5dv. s manualom a s motorom za to co sa podari naskrabat...nemate niekto nieco zaujimave?
Ja za odmenu podedim od mamky Abarth 500 bez SS paketu, ktory ale pojde na inzerat, ale ak by niekto chcel tak ju pustim rad tu na AF. Je to fajna hracka, ale 3dv. a nulovy priestor nie je moc ideal pre nas. Tez nastal cas uz fakt pustit do sveta MX-5 tak ak by ti niekto chcel tak aj o tu sa tu mozete pobit
No a mne ostane kupit nejaky 5dv. s manualom a s motorom za to co sa podari naskrabat...nemate niekto nieco zaujimave?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...