A to sis ještě, ve všem tom znechucení, nevšiml, že je to automatpavproch píše:jo a až fčíl sem si fšimnul (kromě kůže a dřeva, který sou pro mně bléééééé): velký displej rádia...... fůůůůj
BMW Divize
Re: BMW Divize
2.9T RWD
šmarjá józef, su slepá patróna....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za sportsitze a volant k ciernemu interieru by to fakt bolo
No to drevo a aftomat, to fakt za mna ne
No to drevo a aftomat, to fakt za mna ne
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jsem si dnes všimnul zajímavého bugu/fíčury - bixeny se mi natáčí jen v režimu "auto", když mám přepínač v poloze zapnutých světel, tak se nenatáčí nic...
tak tohle sem zjistit nemoh, páč sem to za ten rok a kus ešče z polohy A nepřepnul....
Jo, já mám v 90% času taky v poloze Auto, ale teď jak už se zase začalo stmívat, tak to svítí jen na kroužky na můj vkus poměrně dlouho, takže si sem tam pomůžu pootočením...
to mně to rozsvěcuje fialky hodně brzo, třeba stačí když se na obloze objeví tmavší mrak
dotaz na šťouraly ve specifikacích a tak ... třeba Dixe.....
jaxem byl fčíl v UK, čuměl sem u wokna hotelu v přízemí přímo na parkoviště a proti mně byl čumák e91 poface M-paket (tj. přesne to, co mám doma v garáži) a zdálo se mi, že to má nepatrně jiný tvar masky od SPZ dolů a hlavně světlomety (bixenony) sice mají stejný obrys/tvar, ale nějaké žebrování přes směrovky....
je možné, že EU a UK verze (tohle mělo řízení na opačné straně a UK espézetku, btw, byl to 320d) se v takovýchto detailem liší? nebo to byl nějaký decentní DIY tuning?
jaxem byl fčíl v UK, čuměl sem u wokna hotelu v přízemí přímo na parkoviště a proti mně byl čumák e91 poface M-paket (tj. přesne to, co mám doma v garáži) a zdálo se mi, že to má nepatrně jiný tvar masky od SPZ dolů a hlavně světlomety (bixenony) sice mají stejný obrys/tvar, ale nějaké žebrování přes směrovky....
je možné, že EU a UK verze (tohle mělo řízení na opačné straně a UK espézetku, btw, byl to 320d) se v takovýchto detailem liší? nebo to byl nějaký decentní DIY tuning?
Žebrování blinkrů mají snad všechny poFL E90/91, ne?
jo, tohle tam mám taky, enemže, tohle mělo na stejným místě hustší žebrování na krycím "skle" zvenku