BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Ja verim ze to frci pekne i s manualem, spis zda to nespadne do blbych otacek kdyz mas zatacku na 2-ku a chces si ji uzit ) ...
Tady se mu to prave pekne pokazde utrhne )
Tady se mu to prave pekne pokazde utrhne )
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pozri z akych nizkych otacok to uplne v pohode ten krutak pretlaci.
Fakt to nepotreebuje 8 rychlosti. Aj keby to malo 4 tak to si to nestrati nic na rychlosti.
Fakt to nepotreebuje 8 rychlosti. Aj keby to malo 4 tak to si to nestrati nic na rychlosti.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snad jo. Treba jednou vyzkousim sam
A ano LCI je fajn, jeste teda jednorozec je 135i Lci manual, tam se davala N55 + to ma hydraulicky rizeni. Ale skoro zadny nejsou :-|Snowman000 píše: ↑úte 04 led 10:43 Jo ja prave myslim, ze na zadok sa nieco dat musi pevnejsie...trosku pocit ako najprv predok ide a zadok sa len o nieco neskor zhupne
Ja bych automat do toho nechcel uz len z principu, ale on ten motor prave vobec nevyzaduje mat tak nakratko poskladane prevody. Vsetko to obstara krutak a ano M135i a ani Bondova M140i nemaju vyslovenu spicku vykonostnu. Jednoducho tam mas cely cas za 3 a predbehnes aj behom najkratsej rovinky kolonu aut
M135i mi prisla ze ma charakternejsi motor s viac dramatickym nastupom okolo 3500ot, kde M140i isla o nieco linearnejsie, zvuk ma lepsi taktiez M135i a v neposlednom rade nema este tie debilne medziplyny
Takze ak tak bych siel do M135i LCI - krajsi exterier a interier, poladeny podvozok, ale stary motor a bez medziplynov
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 168cd1528d
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych snad teda fakt radsej
Ja si na to aktivne riadenie fakt nikdy nezvykol...pre mna osobne je to najhorsie riadenie ake som v akom aute asi zazil. Mozno sa da na to castym pouzivanim zvyknut, ale mne to proste vzdy udrelo do oci a parkrat som to tu o nom uz pisal.
Kazdopadne sam bych to nepovedal lepsie ako v tomto teste... https://youtu.be/52nfHGts1bY?t=616
Ja si na to aktivne riadenie fakt nikdy nezvykol...pre mna osobne je to najhorsie riadenie ake som v akom aute asi zazil. Mozno sa da na to castym pouzivanim zvyknut, ale mne to proste vzdy udrelo do oci a parkrat som to tu o nom uz pisal.
Kazdopadne sam bych to nepovedal lepsie ako v tomto teste... https://youtu.be/52nfHGts1bY?t=616
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No tak to je super ... , ja bych rad vyzkousel auto s dobrym rizenim. Dost me laka i ta GR86, nejak si rikam, ze kdyz je to Japonec, aspon se to nerozpadne a -200Kg nebo kolik oproti M135i je taky fajn
Teda to řízení bych si měl zkusit. Vážně je to taková trága? Jak že se ten shit projevuje?
V e90 mám první generaci el. řízení a je to v pohodě. Ostatně i muldix to v komentářích potvrdil, že tehdy si to ještě nějakou zpětnou vazbu od kol odneslo.
V e90 mám první generaci el. řízení a je to v pohodě. Ostatně i muldix to v komentářích potvrdil, že tehdy si to ještě nějakou zpětnou vazbu od kol odneslo.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel M135i mala vzdy aktivne riadenie a aj PJ na neho hromzil, no prekvapivo menej nez bych čakal a nez by si zasluzilo... Ja si na neho nikdy nezvykol a pri striedani aut proste vynikne jaky je to shit. Mne na tom najviac vadilo, ze kazda zakruta si vyzadovala ine natocenie volantu a aj pri rovnakej zakrute ale inej rychlosti
V nejakej 7er budiz, ale tu...
Vrooom: A GR86 bych bral aj ja vsetkymi 10timi a myslim ze to riadenie bude podobne GT86 a tu si predsa jazdil ne?
V nejakej 7er budiz, ale tu...
Vrooom: A GR86 bych bral aj ja vsetkymi 10timi a myslim ze to riadenie bude podobne GT86 a tu si predsa jazdil ne?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja uz si to nepamatuju, je to davno. Jen vim, ze tehdy mi neprislo, ze by to bylo nejak lehkonohe vuci Ztku, melo to ok odpich, gumy co nedrzi a divny zvuk. Vic si napamatuju ...
Se mi libi ze to je z Japonska, tak treba to vydrzi?!
Ja tomu nerozumim, jak jako jiny zatoceni pri ruzne rychlosti?? Ja myslel, ze to ma nejak promenny pomer zatoceni podle uhlu natoceni, treba ze prvnich 180° je jinych nez dalsich??
Se mi libi ze to je z Japonska, tak treba to vydrzi?!
Ja tomu nerozumim, jak jako jiny zatoceni pri ruzne rychlosti?? Ja myslel, ze to ma nejak promenny pomer zatoceni podle uhlu natoceni, treba ze prvnich 180° je jinych nez dalsich??
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak vono Z4 neni nejake nudne orezavatko
Mna na tom lakaju tie gumy co nedrzia v kombinacii s RWD so svorom a kratkou prevodovkou a 2+2 je pre mna tiez dost vitany bonus
Mna na tom lakaju tie gumy co nedrzia v kombinacii s RWD so svorom a kratkou prevodovkou a 2+2 je pre mna tiez dost vitany bonus
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...