Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
To teda! Tie slupky mali problem s 200k Alltrackom
Hlavne bude slusny sok ked je otec zvyknuty na PS4/PS5 z Passatu
Hlavne bude slusny sok ked je otec zvyknuty na PS4/PS5 z Passatu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No určitě to byl nějakej tvůj (ex)kolega, kterej na ně dostal čupr price. Zjistit, lokalizovat, kopnout pod kolenoSnowman000 píše: ↑čtv 13 črc 17:17 PS: Kery trt povazoval za dobry napad dat na to vo fabrike Conti EcoContact gumy?! Nic horsie som zatial na aute nezazil!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Trest mam lepsi pre neho nech uz vyuzijeme tu stlacenu tmu od Continentalu...Stepan píše: ↑čtv 13 črc 22:03No určitě to byl nějakej tvůj (ex)kolega, kterej na ně dostal čupr price. Zjistit, lokalizovat, kopnout pod kolenoSnowman000 píše: ↑čtv 13 črc 17:17 PS: Kery trt povazoval za dobry napad dat na to vo fabrike Conti EcoContact gumy?! Nic horsie som zatial na aute nezazil!
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Gratulace .
Ke gumám, mně pokaždé překvapuje kolikrát vidím performance auta a i v létě jsou na zimácích. I nějaký Mka jsem už viděl. Nebo před barákama u nás někdy parkuje jaguár SUVčko SVR (V8) taky na zimících. Ono v té čtyčkolce si to asi poradí při akceleraci i se slabšíma gumama a v zatáčkách se rychle nejezdí ...
Ke gumám, mně pokaždé překvapuje kolikrát vidím performance auta a i v létě jsou na zimácích. I nějaký Mka jsem už viděl. Nebo před barákama u nás někdy parkuje jaguár SUVčko SVR (V8) taky na zimících. Ono v té čtyčkolce si to asi poradí při akceleraci i se slabšíma gumama a v zatáčkách se rychle nejezdí ...
Stejně jako malokdy vidis po dalnici letet velkej benzin, tuhle jsem potkal S63 mezi kamionama. Ctihodni panove v letech, kteri na to maji, uz rychle asi nejezdi a nebo zoufalci nemaji po uhrade leasingu na radny provoz…
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam vacsinou stretavam vsetky tie Tesly a im podobne elektricke rychliky
Ale jo, ked vidim zaujimave auto zaparkovane na ulici, tak prvy moj pohlad smeruje na radiacu paku a hladam v tom manual a druhy pohlad smeruje na gumy a nie je vacsieho sklamania nez tam najst v lete pichnute zimaky
Ale jo, ked vidim zaujimave auto zaparkovane na ulici, tak prvy moj pohlad smeruje na radiacu paku a hladam v tom manual a druhy pohlad smeruje na gumy a nie je vacsieho sklamania nez tam najst v lete pichnute zimaky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Třeba to jsou spořínci, jako já
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mám to podobně. Na druhou stranu kolega má ted od leasingovky náhradní i30 na PilotSportech.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: tak na 1/2 bys u Sněhuláka prošel. Manuál sis objednal. Teď otázka, na čem to přijde. Ale EcoContacty snad ne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele: