Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Znam jednoho co zvladne pasivni teams meeting se sluchatkem v uchu na biku na trailech. Jinak meetingy, kde jsem jen do poctu si poustim v aute taky, je to jak radio..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Sorry OT: Ja mel vetsi (ne)stesti, jsem se tak nejak kamaradil s jednou slicnou slecnou a kdyz v roce 2020 v dubnu zacal radit Kovidus Moribundus,
Tak pres pracovni dny misto v kanclu, jsem poslouchal takove ty "jen zucastnovaci" meetingy u ni na byte.
Jednou se to trosku ale nevyplatilo. V te nejlepsi chvili, rozumej "davas te slecne poradne co proto", se me v tom meetingu zacal kolega na neco ptat.
Boha jeho, takovy ten Hujer no.
Tak pres pracovni dny misto v kanclu, jsem poslouchal takove ty "jen zucastnovaci" meetingy u ni na byte.
Jednou se to trosku ale nevyplatilo. V te nejlepsi chvili, rozumej "davas te slecne poradne co proto", se me v tom meetingu zacal kolega na neco ptat.
Boha jeho, takovy ten Hujer no.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
A vy Teams dokážete ve VW propojit na handsfree z auta? Mi se to zatím v Superbu povedlo jen s Webexem.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
já teams vidim v normálně v carplay. ale nejsem tam přihlášenej tak nevim
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Neprestava ma udivovat, jak je to auto doladene a zaroven aj s 90kW a 8 rokov starymi eco gumami (ano stale tie z vyroby) je s tym mozne robit slusne rychlostne priemery, bezproblemov dat 500km na jeden zatah a zaroven to prekvapivo vie aj zabavitSnowman000 píše: ↑úte 18 dub 07:40
Po 8 rokoch stale v plnej sile, kedze aktualne nabehanych 32500km
Znovu som si pripominam, ze toto obdobie (pred dieselgate) je proste peak VW.
To auto realne fakt nema chybu, tiche, pohodlne, ekonomicke, pruzne a ked si vezmem, ze vtedajsia cennikova (nie ta ktoru som zaplatl ) cena tohoto kusu aktualne nestaci ani na najzakladnejsie Polo
Ale aby som bol uprimny, keby som ho bol konfiguroval pre seba, tak bych mu pridal aspon 100k (rozumej GTI), pridal LEDky, dal mu vacsi displej s app-connectom a dynaudio - uz som zmlsany z Alltracku a Multaku
PS: Moja docasna nahrada za predanu Pandu
Dat tomu PS4 a vytlacit z motora aspon dalsich 50k nech sa to netrapi s tou obr dlhou prevodovkou a ja si ho snad aj necham
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mírné OT: Prodávám svůj 2017 Golf R Variant, 73500 na hrbu, myslím velmi dobrý stav (výhledově bude potřeba udělat přední brzdy, ale IMHO to letos ještě vydrží), chci za to 650000, odpočet DPH možný.
Má to jakýsi ten perfomance paket s maximálkou zvýšenou na 270 (nikdy jsem neměl potřebu to zkoušet), na motoru není žádný tuning, naopak tam je antiradar a nezávislé topení (což u Golfu R z fabriky vůbec nešlo). Kdybyste měli někdo zájem, houkněte (jsem v Brně).
Jsem k tomu ochoten přihodit zimní kola jako bonus
Má to jakýsi ten perfomance paket s maximálkou zvýšenou na 270 (nikdy jsem neměl potřebu to zkoušet), na motoru není žádný tuning, naopak tam je antiradar a nezávislé topení (což u Golfu R z fabriky vůbec nešlo). Kdybyste měli někdo zájem, houkněte (jsem v Brně).
Jsem k tomu ochoten přihodit zimní kola jako bonus
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak po urcitej odmlke sposobenou skomplikovanim schvalovacieho procesu (auto bolo rychlejsie vyrobene a dodane do SR, nez bol niekto schopny najst pero a podpisat objednavku), sa konecne viem podelit o prve fotky
Ready bude buduci tyzden
PS: Kery trt povazoval za dobry napad dat na to vo fabrike Conti EcoContact gumy?! Nic horsie som zatial na aute nezazil!
Myslim, ze to bude chciet ritualne upalenie "drift" modom a prisaham, ze zimy sa nedoziju
Ready bude buduci tyzden
PS: Kery trt povazoval za dobry napad dat na to vo fabrike Conti EcoContact gumy?! Nic horsie som zatial na aute nezazil!
Myslim, ze to bude chciet ritualne upalenie "drift" modom a prisaham, ze zimy sa nedoziju
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na takové auto dát Eco gumy, by měl být trestný čin.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time