BMW Divize
Re: BMW Divize
Ad LSD: Malo by mat eLSD, cize pribrzdenie pretacajuceho sa kolesa...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ale to nie je LSD, nech si to marketingove oddelenie vola ako chce Podobnu ficuru mame od roku 2000 snad vo vsetkych BMW a aspon ja to nepovazujem za nejaku uzitocnu/vdacnu a uz vobec nie adekvatnu nahradu za LSD...
Mozno je to problem nastavenia toho systemu, kedze nie je mozne (aspon u mna) vypnut ASR a nechat elektronicku uzavierku aktivnu...bud oboje, alebo nic a u mna to za kazdych okolnosti vyhrava moznost vsetko OFF
Mozno je to problem nastavenia toho systemu, kedze nie je mozne (aspon u mna) vypnut ASR a nechat elektronicku uzavierku aktivnu...bud oboje, alebo nic a u mna to za kazdych okolnosti vyhrava moznost vsetko OFF
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vim ze to bude trochu jiny motor, ale 116d f20 dokaze jezdit za podobne zazracne hodnoty a to se nemusim ani moc snazit. Hodnoty bc celkem odpovidaji tankovani.Snowman000 píše:Ad test BMW 125d...celkom by ma zaujimala realnost tej udavanej spotreby z BC...nie ze by som jej neveril, no stane sa ze je BC optimistickejsi aj o cca 1liter co pri 2,6 litrovej economy run by bol velky rozdiel Tym nespochybnujem ani v najmensom vysledky z testu, no aby nebol BC nejak moc optimisticky naladeny
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
a ja si rikal proc s tim ve stredu jeli mezi zilinou a ruzomberkom jak s hnojem a jeste po prostredku...quasimoto píše:http://www.autozurnal.com/bmw-550d-sme- ... oni-menej/
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Baví se dva chlapi po vánocích, co dostali pod stromek. Jeden přijde k oknu a povídá: vidíš tam to krásně modré BMW? Druhý odpovídá: tak to je pěkný dárek. Na to ten první: tak v přesně takové barvě jsem dostal tepláky.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@redakce: kdy už bude ten slibovaný testík M135i?
a) už sa nemožu dočkať
b) u konkurence už začínají o M135i psát (a tak sa nemožu dočkať dvojnásob)
a) už sa nemožu dočkať
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A) musíš vydržet budou i zubypavproch píše:@redakce: kdy už bude ten slibovaný testík M135i?
a) už sa nemožu dočkať
B) oní píšou, my testujeme
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No skor opisuju propagacnu brozurku alebo to co im bolo uz predpisaneacer.t píše:B) oní píšou, my testujeme
Napr...http://www.automoto.sk/clanok/188551/bm ... a-ako-drak
Ospravedlnujem sa za SPAM
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...