BMW Divize
Re: BMW Divize
tak to už se těšíme
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
huráááááááá, bravo! už fčíl nespím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak abych vas jeste vice navnadil, tak prozradim, ze oba testy samozrejme napise nas vrchni a nejoblibenejsi tester a ze M135i zanechala ty nejlepsi dojmy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ooooaaaachhhhhh!
právě sem se udělal......
právě sem se udělal......
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tento odsek krasne zahrial pri srdci, ze v garazi mi parkuje kus poctiveho auta a na druhu stranu dodal nadej ze v BMW este stale vedia co robia(aspon niektori)pjanda v testu píše:Vůz mi v tomto ohledu hodně připomněl časy trojkové řady E46, dle mého soudu stále nejlepšího auta střední třídy, které kdy bylo vyrobeno. Ani ona přece nic neuměla perfektně, ale pokud jste chtěli jet ostře, uspokojila vaše i velmi vysoké nároky. Pokud jste chtěli jet komfortně, zvládla totéž. Ona prostě zvládla uspokojovat naráz tak protichůdné požadavky, až se to zdálo být nemožné.
Uz sa neviem dockat dalsich testov
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ta 125d je jistě výborné auto, ale její cena je upřímně řečeno strašná...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ad test BMW 125d...celkom by ma zaujimala realnost tej udavanej spotreby z BC...nie ze by som jej neveril, no stane sa ze je BC optimistickejsi aj o cca 1liter co pri 2,6 litrovej economy run by bol velky rozdiel Tym nespochybnujem ani v najmensom vysledky z testu, no aby nebol BC nejak moc optimisticky naladeny
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jezis , ja se tesiiimmmira píše:tak abych vas jeste vice navnadil, tak prozradim, ze oba testy samozrejme napise nas vrchni a nejoblibenejsi tester a ze M135i zanechala ty nejlepsi dojmy.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Jo, taky se mi to pěkně četloSnowman000 píše:Tento odsek krasne zahrial pri srdci, ze v garazi mi parkuje kus poctiveho auta a na druhu stranu dodal nadej ze v BMW este stale vedia co robia(aspon niektori)pjanda v testu píše:Vůz mi v tomto ohledu hodně připomněl časy trojkové řady E46, dle mého soudu stále nejlepšího auta střední třídy, které kdy bylo vyrobeno. Ani ona přece nic neuměla perfektně, ale pokud jste chtěli jet ostře, uspokojila vaše i velmi vysoké nároky. Pokud jste chtěli jet komfortně, zvládla totéž. Ona prostě zvládla uspokojovat naráz tak protichůdné požadavky, až se to zdálo být nemožné.
Uz sa neviem dockat dalsich testov
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na test M135i sa tesim, 125d ma za srdce moc nechytila, tak uvidime...( asi som ten 5%-ny )
No skoda toho automatu, tam manual byt proste musi
Zaujimalo by ma len, ci to ma nejaku formu LSD...tipujem, ze ne...co mi na takom aute fakt z funkcneho hladiska uz chyba, predsa koni to ma az az, no test mozno ukaze nieco ine...zlata to 1M teda
No skoda toho automatu, tam manual byt proste musi
Zaujimalo by ma len, ci to ma nejaku formu LSD...tipujem, ze ne...co mi na takom aute fakt z funkcneho hladiska uz chyba, predsa koni to ma az az, no test mozno ukaze nieco ine...zlata to 1M teda
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...