BMW Divize
Re: BMW Divize
a neni to servo nahodou elektrohydraulicke? tzn ze si z obou systemu vzalo to nejhorsi?pavproch píše:@pj ref test M5:
náááádhera, to sem si zase jednou uslintal monitor....
jen mi vrtá v hlavě jedn komentář pod testem, a sice, že servořízení má M5 hydraulické, ač se všude píše, že má servo elektrické.... s podobným otazníkem se denně potkávám ve své e91 poface - dle všech a všeho má mít elektrické servo, jenom můj autorizovaný servis asi žije v bludu, protože mi na "elektrickém" servu měnil hydraulické komponenty....
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jen tak mezi námi, našel jsem teď na www.bmw.de něco jako BMW 114i, to se prodává už dlouho? má to 1.6 atmosféru, 75kW
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
no nakonec jsem našel, že se o tom na autofóru psalo v květnu, a že ten motor turbo má, ale asi teda very very soft
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Alpina B6 Vmax....
podle mně teda v Alpině neodvedli nijak závratně dobrou práci při ladění převodovky (ta strojovna má asi 7st steptronic, ne?), proč by jinak řazení 1->2 probíhalo už ve 4000 točkách, zatímco všechna další řazení až nad 6000 toček?
podle mně teda v Alpině neodvedli nijak závratně dobrou práci při ladění převodovky (ta strojovna má asi 7st steptronic, ne?), proč by jinak řazení 1->2 probíhalo už ve 4000 točkách, zatímco všechna další řazení až nad 6000 toček?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ma to rychlosti 8(prevodovka z 550i - 8st. ZF HDM automat) posledna sekunda videa je toho dokazom...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
aha.... ale to je jedno, to nevysvětluje, proč to z jedničky řadí už ve 4000.....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No su dve moznosti...
Bud autor videa zatiahol za prave padlo, alebo je to fakt nastavene tak, ze ked kolesa hrabu tak tam hodi vyssi prevod v S-mode...
Bud autor videa zatiahol za prave padlo, alebo je to fakt nastavene tak, ze ked kolesa hrabu tak tam hodi vyssi prevod v S-mode...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
aha, na prokhrábnutí kol sem zapoměl.... njn, my čtyřkolkáři nejsme na prohrabávání zvyklí.....