BMW Divize
Re: BMW Divize
ja bych se tak netesil, protoze to je hodne iluze berouci cteni
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No vo to mi ide, alebo lepsie povedane...chcem pocut pravdu a o fungovani hybridov a podobnych laboratornych zazrakov iluzie ziadne nemam...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
kolik krásných slov bude ještě vyřčeno, než se z MoU stane JV, merger nebo obyčejná akvizice ?
BoyMoWa....
BoyMoWa....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Snowman000 píše:Jeden krasny pribeh...
jako by mi mluvil z duše...
něco podobného natočilo i BMW ...
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
nebo
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
on i příběh Sabine je zajímavý
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
V BMW kofigurátoru je BMW 3 combi a sedan BMW 3 Active Hybrid.Ještě BMW 5 Active Hybrid a BMW M550 xDrive sedan a Touring.
Bez bodů
@pj ref test M5:
náááádhera, to sem si zase jednou uslintal monitor....
jen mi vrtá v hlavě jedn komentář pod testem, a sice, že servořízení má M5 hydraulické, ač se všude píše, že má servo elektrické.... s podobným otazníkem se denně potkávám ve své e91 poface - dle všech a všeho má mít elektrické servo, jenom můj autorizovaný servis asi žije v bludu, protože mi na "elektrickém" servu měnil hydraulické komponenty....
náááádhera, to sem si zase jednou uslintal monitor....
jen mi vrtá v hlavě jedn komentář pod testem, a sice, že servořízení má M5 hydraulické, ač se všude píše, že má servo elektrické.... s podobným otazníkem se denně potkávám ve své e91 poface - dle všech a všeho má mít elektrické servo, jenom můj autorizovaný servis asi žije v bludu, protože mi na "elektrickém" servu měnil hydraulické komponenty....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
...a konečně taky M paket pro 3er. Ovšem taky 1,2 mega, a to za čtyřválec (328i)Dix píše:V BMW kofigurátoru je BMW 3 combi a sedan BMW 3 Active Hybrid.Ještě BMW 5 Active Hybrid a BMW M550 xDrive sedan a Touring.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!