Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Ten zadek je nějak podivně usrtřiženej, připomíná mi něco jako AM, Jaguar nebo tak..
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Nemůžu se rozhodnout, která generace je nejkrásnější - jestli tato nebo 993...
Fakt se mi to líbí...
Fakt se mi to líbí...
velmi trefne napisane...merlin píše:Ten prvy klip je dokonaly, uplne vystihuje smer kam sa ubera Porsche a v podstate vsetky "sportove" auta. V buducnosti bude mat vyznam len desing a vsetci budeme "umierat pre krasu" a nikoho nebudu zaujimat skutocne vykony a pocity z auta
E46 325i + E60 550i
Par novych videi k 911:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... kci-video/
Za to zachazeni s manualnim sedmikvaltem v prvnim snimku bych dotycnemu urazil ruku, to bych odpustil snad jedine vyucenemu kuchari specializovanemu na michani testa
A jinak je na tom dobre videt, jak hluboko Porsche kleslo. Neco jako start/stop by do toho vubec davat nemeli a kdyz uz bych to na jejich miste udelal, abych usetril nejake ty tisice na pokutach EU, mlcel bych o tom jak to jen jde. A ne to jeste prezentoval jako spasu...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... kci-video/
Za to zachazeni s manualnim sedmikvaltem v prvnim snimku bych dotycnemu urazil ruku, to bych odpustil snad jedine vyucenemu kuchari specializovanemu na michani testa
A jinak je na tom dobre videt, jak hluboko Porsche kleslo. Neco jako start/stop by do toho vubec davat nemeli a kdyz uz bych to na jejich miste udelal, abych usetril nejake ty tisice na pokutach EU, mlcel bych o tom jak to jen jde. A ne to jeste prezentoval jako spasu...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Strašné a strašně depresivní.
Start/stop v Porsche je naprostá tragédie. Stejně tak coasting je nehorázný nesmysl v autě typu Porsche.
Pokud někoho tyto features zajímají, měl by se poohlédnou spíš u 7er nebo S-klasse.
Start/stop v Porsche je naprostá tragédie. Stejně tak coasting je nehorázný nesmysl v autě typu Porsche.
Pokud někoho tyto features zajímají, měl by se poohlédnou spíš u 7er nebo S-klasse.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jinak se mi vizuálně tato generace líbí asi nejvíc.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak presne o tomto je cele nove PorscheExFun píše:Jinak se mi vizuálně tato generace líbí asi nejvíc.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pjanda, namiesto tych nekonecnych obrazkov a videi by to chcelo podrobny popis. Mna by potesil hlavne obrazok zadnej napravy, podla toho co som videl je celkom ina... ale zaujima ma aj ta predna, hlavne ako je ulozene to elektricke servo, ci na stlpiku alebo paralelny hreben? pocul som o novom bloku motora (chladenie), ma byt inak rieseny pohon rozvodov? a nakoniec ta manualna prevodovka ma byt rovnako uplne nova...
Nie je to kritika, ale mam pocit ze clovek sa uz vseobecne poslednu dobu nema sancu dostat k podrobnym technickym informaciam
Nie je to kritika, ale mam pocit ze clovek sa uz vseobecne poslednu dobu nema sancu dostat k podrobnym technickym informaciam
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Ono v tom Porsche je to nezvyklé,ale jinak Start-Stop s automatem je dobrá věc.Kdo nezkusil,tak neví.ExFun píše:Strašné a strašně depresivní.
Bez bodů