VW passat, rada
Re: VW passat, rada
Zase to neber tak uzkostlive, je to auto. Obcas je dobry to protahnout a vymest saze, u dieselu obzvlast. To samozrejme neznamena jezdit nekolik kilometru v cervenem poli, ale obcasne predjeti je naopak prospesne. Vic vadi caste kratke trasy, studene starty a podtaceni kdy se cele auto klepe.
Ještě se chci zeptat:
1. Když jezdím po městě mám průměrnou spotřebu 7l/100km
2. mimo město klesne i na 5
= celkový průměr je 6 až 7, jak kdy, je to dobrá spotřeba nebo to moc žere?
3. Díval jsem se na benzince a bionafta je levnější, možu ji tankovat nebo ne?, ptám se abych neudělal průser.
1. Když jezdím po městě mám průměrnou spotřebu 7l/100km
2. mimo město klesne i na 5
= celkový průměr je 6 až 7, jak kdy, je to dobrá spotřeba nebo to moc žere?
3. Díval jsem se na benzince a bionafta je levnější, možu ji tankovat nebo ne?, ptám se abych neudělal průser.
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
Honda PCX 125 - 2019
ta spotřeba není nepřiměřená
na bio sa vyser
na bio sa vyser
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Čo najkvalitnejšiu naftu a aditiváciou nič nepokazíš (napr. VIF).
Spotreba viac než adekvátna, doma s A4 2,0 PD 125kw máme priemer nad 7 a pod 6 nie je jednoduché sa dostať. Ale auto jazdí veľa krátkych trás a na spotrebu sa nejako obzvlášť nehladí.
Inak neviem koľko si za to dal, ale za mňa pekné nenápadné a verím, že bude dlho bezproblémovo slúžiť.
Spotreba viac než adekvátna, doma s A4 2,0 PD 125kw máme priemer nad 7 a pod 6 nie je jednoduché sa dostať. Ale auto jazdí veľa krátkych trás a na spotrebu sa nejako obzvlášť nehladí.
Inak neviem koľko si za to dal, ale za mňa pekné nenápadné a verím, že bude dlho bezproblémovo slúžiť.
pro Noldo: Tož to su rád, že spotřeba je ok. Já sem zato dal 290000kč v přepočte zhruba 10800€.
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
Honda PCX 125 - 2019