Passat 3,2
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Passat 3,2
Vana: zrovna jsem byl venku se psem - sluníčko svítí, venku plno lidí a nějakej obeďarovanej pičus se tu projíždí v Z4 kilem po ulici, tak jsme hodili řeč na téma ohleduplnost a jeho zdravotní stav
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vana: ohleduplnost a rychlost nemusi jit proti sobe.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No nevím... V MT: vidíš motorku, rozhodneš se zrychlit a pak začneš řadit... V DSG: vidíš motorku, rozhodneš se zrychlit, kickdown a řadí se nejmenší možná... Já bych tipoval, že to bude nula k nule (pokud mluvíme o stejných autech).mmira píše:jsem presvedcen, ze pokud budes ve stejne situaci, nikdy tve DSG nepodradi rychleji nez ja manualne (a to ja nejsem zadny prebornik, jsou tu rychlejsi strelci). v pripade stejnych aut se proste usetri desetiny sekund, ktere muzou znamenat rozdil mezi prebarvenymi spodkami a tragedii.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 26 úno 16:52, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Se statistikou to zkoušej na někoho jiného.Batman píše:Nejaka statistika? Na hrbitove spis lezi spousta standardnich ridicu kteri proste udelali chybu. Ale to bych nechtel rozebirat tady. Btw ty jezdis podle predpisu, ze me soudis?
Já podle předpisů rozhodně nejezdím, ale také rozohodně nejsem přesvědčen o své nadpřirozenosti za volantem a také mi nechybí zdravý rozum, jestli víš, co to slovo znamená...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsme na internetu,takze je dobry brat nektery veci s rezervou vzhledem k tomu ze stale jeste ziju,mam 0 bodu na konte a to vse po cca 800 tisicich km, takze nejakym pudem sebezachovy asi disponuji,pokud se muzu sam zhodnotit
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Batman: sice jsme na internetu, ale já jsem pro mnohé zdejší trochu známější postavička, takže si nemohu dovolit tolik fabulovat
BTW: v nájezdu jsem na tom lépe a s bodama stejně, i když body nejsou moc vypovídající hodnota
BTW: v nájezdu jsem na tom lépe a s bodama stejně, i když body nejsou moc vypovídající hodnota
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
za mě taky přes milion km a taky zatím bez bodu
ale asi bych nikdy nenapsal že mi je reakce okoli na silnicích ukradena
ale asi bych nikdy nenapsal že mi je reakce okoli na silnicích ukradena
Naposledy upravil(a) Vana dne sob 26 úno 17:03, celkem upraveno 1 x.
Ja jeste na nove nebyl,takze nemam tak svazane ruce:) ad najezd,nemam tak pokrocily vek,jako ty;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
taky bych řeklřidičBOB píše:i když body nejsou moc vypovídající hodnota
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Holt kazdej to mame jinak,svet je barevnyVana píše:za mě taky přes milion km a taky zatím bez bodu
ale asi bych nikdy nenpasal že mi je reakce okoli na silnicích ukradena
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW