BMW Divize
Re: BMW Divize
Neválí se někomu, prosím, v garáži navíc 18" kola pro E9x? Koupím...
Díky chlapi, zkusím se v pondělí ráno stavit v tom KP Designu.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To by ma zaujimalo, preco radsej neurobia nieco ako mod CITY u fiatu, kedy by posilovac fungoval viac a zaroven sa zmenil aj prevod natrvalo, napr na tie 1,1 otacky?pjanda píše:Aktivni rizeni ma smysl jen pro nekoho, kdo oceni snadnejsi manevrovatelnost ve meste. Na miste ci v nizkych rychlostech to ma treba v F30 1,1 otacky volantu mezi neutralni polohou a maximalnim rejdem, navic je to adekvatne naposilovane, takze to jde snadno. To je prijemne...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tendle ingzerát si viděl?vasco píše:Neválí se někomu, prosím, v garáži navíc 18" kola pro E9x? Koupím...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neviděl, děkuju, dobrá cena. Pohledám někde fotky těhle kol na E92 a kdyžtak se mu ozvu...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tu je povodny inzerat aj s foto, kt. posielal PP...vasco píše:Neválí se někomu, prosím, v garáži navíc 18" kola pro E9x? Koupím...
A tento by nebol zaujimavy? Su to sady z 5er F10
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
chci se na to zeptat už dlouho, ale nějak mi to vždy vypadlo... Všimli jste si, že na X6M vypadaj kola hrozně malinkatý? Viděl jsem X6M naživo asi 10x v ruzných barvách a vždycky mě to uplně trkne do očí, s jistotou jí poznám fakt čistě podle kol z profilu... Zdá se mi to divný, kola jak z 35d ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Ono na každý X6 jsou kola malý a jak je eMko ještě jednobarevný a má trochu větší/nižší nárazníky, tak to bije, taky sem si toho už všimnul - často vídávam vínovou. Ale zezadu mi vždycky šokovalo, jaký to sou monstrózní válce. ![Surprise :-o](./images/smilies/13.gif)
![Surprise :-o](./images/smilies/13.gif)
TSs
tak na x5/6m jsou 20", ofiko max. od bmw je 21", ty už vypadaj trochu líp a salámy jsou ještě o něco větší, 315 oproti 325. když jsem je kupoval a vyvalil z kufru, tak se v pneuservisu přišli všichni podívatPajjoun píše:Ono na každý X6 jsou kola malý a jak je eMko ještě jednobarevný a má trochu větší/nižší nárazníky, tak to bije, taky sem si toho už všimnul - často vídávam vínovou. Ale zezadu mi vždycky šokovalo, jaký to sou monstrózní válce.
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)