No zrovna BYCHL.. Tam jsem auto kupoval a po týdnu od koupě nechal odvézt po otření fabky o mě na dálnici, kde jsem druhou chytnul o svodidla. Auto házelo chybu pohonu 4x4, takže jsem si nelajznul odjet po svých. Trvalo asi týden, než se k tomu dostali a "prej asi totálka". To ve mně bouchly saze, začal jsem trochu věci řešit, okamžitě nechal převízt auto do Inveltu a až pak se dozvěděl, že měli v tý době na dílně dvě červený X5 a totálka byla ta druhá, prej se jenom někdo spletl.. Vrzající kufr taky řešen asi natřikrát a nikdy natrvalo nevyřešen. Ale zase šéfmechanik ochotnej auto projet a řekl i něco kolem, u SD motoru prej obvylká životnost turb 80 tisíc atd Zatím jinak zkušenost jen s výměnou oleje, ale asi to bude menší zlo, zase kolega potřeboval urgentně měnit destičky, který už byly "po" a u Bychla by šel na řadu za týden, v Inveltu ho vzali ještě ten den, auto prej umytý zvenku i zevnitř, což se mi u Bychla nikdy nestalo, ale tak na to se nehraje, jen to potěší.mmira píše:Bychl
BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak co si budem povídat, Invelt asi taky neni žádná sláva... Viz hláška jejich technika v Plzni, že u BMW se tlumiče nemění To bylo po dotazu kamaráda, v jakym jsou stavu tlumiče u jeho 3er
Naposledy upravil(a) Deli dne úte 13 bře 19:22, celkem upraveno 1 x.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
osobne mam s bychlem docela dobre zkusenosti. kdysi me nechalo na holickach 330i, dojel jsem tak tak k nim, docela se snazili a pomohli. ale pravda, to byl jsem tam jen jednou.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
U Bychla jsem nechal auto dělat jednou a neumějí ani dotáhnout výpušťák od automatu, olej zcákal celý auto a převodovka v nouzáku, pak se o to postaral můj kamarád, co dělá automaty, takže to naštěstí dobře dopadlo...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Mam otazocku... Dalo sa na 130i predFL objednat aktivne riadenie? Ak ano, kazi to asi dost riadenie ci?
nevim, jestli se dalo objednat, ale je to jedna z nejhorsich veci, co jsem v aute zazil. clovek nikdy presne nevi, jak kola zareaguji. rozhodne nebrat.
Autoforum.cz
Ja som cital rozne nazory na to, niekto to vychvaloval ze pri parkovani nemusi krutit tak vela volantom, co mi pride ako odveci pozitivum ako dan za to, ze je to neprirodzene, aj ked som to neskusal. Myslim ze sa to kritizovalo aj tu, ale nie som si isty, preto sa pytam. Dakujem za odpoved
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Urcity obrazok sa da spravit z najnovsieho clanku od pana Jandy a neviem si predstavit davat s tym kontra napriklad. A ked chce niekto auto na parkovanie nech si kupi Pandu a pouziva City mod...
Ja som snad v ziadnom serioznejsom periodiku nevidel na to chvalu
Ja som snad v ziadnom serioznejsom periodiku nevidel na to chvalu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
U Punta jse to měl zaplé permanentně a nemohu si to vynachválitSnowman000 píše:nech si kupi Pandu a pouziva City mod...
2.9T RWD