BMW Divize
Re: BMW Divize
ty jo, docela mazec, ty hrátky s motorem
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
dneska jsem neodolal
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
To mi dokonce chytla i alfa s baterkou kterou jsem pět let vozil ve fazolu. Asi nějaká dobrá aurapavproch píše:chválím brambora, po třech dnech na mrazu vednevnoci okolo mínus dvaceti naskočil na první ťuk....
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
mně tři dny mrazu též nepřipadají jako něco extra na prakticky nové auto. 12letá mx-5 s 3roky starou baterkou chytla v -19 po 14dnech stání v těch největších mrazech co tu letos bylyDallen píše:To mi dokonce chytla i alfa s baterkou kterou jsem pět let vozil ve fazolu. Asi nějaká dobrá aurapavproch píše:chválím brambora, po třech dnech na mrazu vednevnoci okolo mínus dvaceti naskočil na první ťuk....
Pravda vyděsí
nojono, asi brambora moc rozmazluju parkováním ve vytápěné garaáži, takže každá noc, co ho nechávám venku na mraze mi připadá, jako že mu činím násílí....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
to je čerstvá fotka? já mám na zahradě metr sněhu a v závějích víc
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
taky mě ta fotka trochu nasralabloody cardinal píše:to je čerstvá fotka? já mám na zahradě metr sněhu a v závějích víc
Pravda vyděsí
ano sobota cca 16:00
cca 48 hodin předtím sněhu 3 pr**
cca 48 hodin předtím sněhu 3 pr**
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
@pp: No máme to stejně, já to zahnal tak daleko, že když tatík jel do práce tak jsem dal auto do garáže na 10hodin
AR166V6, F850 Special