Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Toto by melo chytnout u srdce vsechny skutecne Audisty Pomerne podrobne ohlednuti za letosni, az necekane dramatickou cestou k vitezstvi na Le Mans, kde byl nakonec v tradicnim naftovem derby Peugeot porazden o mene nez 14 sekund po dvou uz dobre znamych nehodach zbylych posadek...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Motorova apokalypsa pokracuje dalsim ocekavanym krokem - Audi likviduje 3,2 V6 a 4,2 V8. Zatim v A5 (v novejsich modelech ale obvkle neni od zacatku), ale tezko tyto motory preziji konec roku v cemkoli alespon trochu perspektivnim...
http://www.autoforum.cz/predstaveni/aud ... vicevalce/
R.I.P., byly to jedny z mala motoru Audi, ktere bych si koupil.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/aud ... vicevalce/
R.I.P., byly to jedny z mala motoru Audi, ktere bych si koupil.
Skanz3n
Skanz3n
už jsem to tu psal dříve - když jsem na jaře vybíral, tak mi prodejce neúplné olympiády potvrdil, že 3,2fsi končí v A4 Avant v říjnu/listopadu t.r.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ani pro me to neni novinka, vsak to i prezentujeme jako ocekavany krok. Ale vzdy je horsi vedet nez tusit a bez ohledu na cokoli je treba to dokola odsuzovat...
Bond tomu treba nechtel verit a planoval si na pristi rok Audi s V8. Smula, po motorech bude jeste letos
Bond tomu treba nechtel verit a planoval si na pristi rok Audi s V8. Smula, po motorech bude jeste letos
Skanz3n
Skanz3n
Mám dotaz - jak moc je složité (možná spíš pravděpodobné - asi auto od auta jinak?) a nákladné u B8 zmizet omezovač na 250 real?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
weeper: cim novejsi auto, tim to jde hur ale zas u S by to melo byt mozne udelat ofiko, ne?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Weeper: MTM to umi snad u vseho, mam i reference od majitele S8, ze to skutecne zvladaji.
U S4 to maji sice formalne v nabidce jen s upravou motoru, ale jiste to budou umet i bez. Viz:
http://www.mtm-online.de/de/Audi/S4-B8/ ... 4333380qmv
U S4 to maji sice formalne v nabidce jen s upravou motoru, ale jiste to budou umet i bez. Viz:
http://www.mtm-online.de/de/Audi/S4-B8/ ... 4333380qmv
Skanz3n
Skanz3n
007 - nevim jestli to šlo jako příplatková výbava, ale znáš to - za každou kravinu se u Audi platí pálka a já si v tý době řikal, že víc jak 250 je stejně zbytečnějch. Jezdil jsem v RS a proto se mi víc jak 250 zdálo zbytečný. Teď jezdim v Audi a prostě i ta 250 se "ojezdí" , navíc je v těch vyšších rychlostech jinej komfort jízdy než u Škodovky, ale to ti asi nemusim vysvětlovat
pj - díky, to se hodí.
pj - díky, to se hodí.
Weep: Dobre jste udelal U Audi se plati 1 az 2 tisice euro a misto jednoho omezovace dostanete akorat jiny... Viz:
1500 Euro za jinak omezenou rychlost se mi zda byt na hlavu, zrovna RS5 by jela bezpecne pres 300...
1500 Euro za jinak omezenou rychlost se mi zda byt na hlavu, zrovna RS5 by jela bezpecne pres 300...
Skanz3n
Skanz3n
No to je teda zm**ovina prvního stupně. U mě to stejně asi víc než 280 real krom kopce dolu nedá, ale dát mi to tam do RS5 za 1.500€, tak je asi ženu hráběma
.
.